Jaki farsz zrobić do wielkanocnych jajek?

Do faszerowania jajek można wykorzystać:

  • warzywa: pieczarki, brokuły, por, pomidory;
  • ryby: łososia, makrelę, tuńczyka, sardynki;
  • wędliny: szynkę, kurczaka (wędzonego, pieczonego, gotowanego);
  • zieleninę: szczypiorek, rzeżuchę, koperek, natkę pietruszki;
  • sery: twarożek lub żółty ser;
  • przyprawy: paprykę, curry, czosnek;
  • ketchup, musztardę, chrzan;
  • żurawinę.
  • Inne informacje o poradzie:
    Autor:
    Dorota [2012-04-06]
    Komentarze do porady:
    Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Twój komentarz może być pierwszy.
    Dodaj komentarz

    Autor:
    Newsletter

    Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

    Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

    Dimpart 2003 - 2016. Wszystkie prawa zastrzeżone.