Skocz do zawartości

Bigos Po Cygańsku


aneta26

Rekomendowane odpowiedzi

1/2 KG CEBULI 4 DUŻE OGÓRKI KISZONE 1/2 KG PAPRYKI KOLOROWEJ 1/2 KG KIEŁBASY 1/2 KG PIECZAREK 1/2 SZKL KECZUPU 1 PUSZKA CZERWONEJ FASOLI SÓL, PIEPRZ 1ŁYŻKA ZIARENEK SMAKU WINIARY OLEJ KAŻDY ZE SKŁADNIKÓW DUSIMY OSOBNO NA OLEJU I PRZEKŁADAMY DO RONDLA, DO KTÓREGO NA KOŃCU WSYPUJEMY FASOLĘ. NASTEPNIE DODAJEMY ZIARENKA SMAKU, SÓL, PIEPRZ I KECZUP.JESZCZE CHWILĘ PODGRZEWAMY. MOŻNA SPOZYWAĆ NA CIEPŁO I ZIMNO. :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.