Skocz do zawartości

Cukinia a'la bigos


cathrine

Rekomendowane odpowiedzi

duza cukinia lub 4 male 50dag pieczarek lub 10dag suszu 25dag miesa mielonego(moze byc kielbasa) 4 duze marchwie po: dwie pietruszki,cebule,dwa selery strak czerwonej papryki koncentrat pomidorowy vegeta pieprz i sol Pieczarki pokroic w plasterki.Seler,pietruszke,marchew zetrzec na tarce o grubych oczkach.Cebule i papryke pokroic w kostke,dodac mieso i reszte przygotowanych wczesniej skladnikow poddusic wszystko na oleju. Cukinie zetrzec na tarce i po odcisnieciu soku,poddusic ja osobno ok 10min. Gdy jarzyny beda miekkie,dodac do nich cukinie,przyprawy i koncentrat pomidorowy,dusic jeszcze 5min. Podawac na goraco z ryzem i pieczywem.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.