Skocz do zawartości

jgust

Smakowicze
  • Postów

    27
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta

Osiągnięcia jgust

Ciekawy

Ciekawy (3/14)

  • Pierwszy post
  • Współtwórca

Najnowsze odznaki

2

Reputacja

  1. I ja Cię witam INO,pamiętam jak się z nami żegnałaś i było mi smutno,a teraz bardzo się cieszę,że znów jesteś z nami.
  2. Po takich komentarzach trudno nie upiec tego pysznego ciasta.Szukałam coś nowego i znalazlam.Dziekuję Teresko,jesteś "wielka".Pozdrawiam.
  3. Witam!Mam pytanie!czy mogłabyś wstawić fotke i czy piekłaś już to ciasto?Bo przepis mi się podoba.Pozdrawiam.
  4. jgust

    Thermomix

    Poszukaj na allegro,mam taki uzywany od 5 lat i jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam.
  5. jgust

    Thermomix

    Witam!Mam też to cudo i uwierz,ze nie będziesz żałować.Syn kupił mi thermomix na allegro i jestem mu bardzo wdzięczna.
  6. jgust

    Wodka Ze Spirytusu

    Witam!Zakładając,że spirytus ma 96 % to dodaj 100 ml wody.Pozdrawiam.
  7. jgust

    Rosół z kury (typowo polski)

    Przepraszam,ze pytam,czy jadłaś taki rosół?
  8. jgust

    Ciasto Zebra

    ja daję dwie łyżeczki i wychodzi super
  9. Gratuluję zdolnosci,piekne ozdobienie.Pozdrawiam
  10. jgust

    Szarlotka

    Wprawdzie nie udało mi się zrobic z tego ciasta paseczków,ale zrobiłam takie wykonanie jak w załaczonym zdjęciu.Ciasto jest pyszne.Dziękuję za przepis.
  11. Wspaniały przepis i wart pieczenia.sernik szybko zginał ze stołu bo jest naprawde smaczny.
  12. witam!czy mozesz wkleic zdjecie,bo mnie to ciasto wyszlo zakalcowate.Moim zdaniem jest za mało mąki.
  13. Witam!czy te pory mozna zastąpić czymś innym?a poza tym pysznie to wygląda i napewno wypróbuje.
  14. jgust

    Zupa Serowa

    Witaj!Rowniez gotuje taka zupe ale troche inaczej mianowicie:ziemniaki obrane i pokrojone w talarki gotuje z 2 cebulami tez pokrojonymi w talarki,dodaje 3 kostki rosolowe i wody ok.1,5 l.Gotuje do miekkosci,potem to melaksuje.Nastepnie dodaje 3 serki topione ze szczypiorkiem/pojedynczo/i szybko je rozkrecam w zupce.Ostatnim akcentem jest dodanie sporej ilosci koperku.Nie dodaje smietany .Grzanki robie z chlebka pokrojonego w drobna kostke ,ktory smaze na oliwie z czosnkiem.Smacznego.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.