SmakoszkaSmak Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Składniki: 20 dag żółtego sera słoiczek marynowanych pieczarek cebula jabłko majonez sól cukier sok z cytryny Sposób wykonania: Pieczarki oczyścić po czym wrzucić na osolony wrzątek i gotować około 5 minut. Po tym czasie je odcedzić i pokroić na mniejsze kawałki. Następnie marynowane pieczarki, cebulę oraz jabłko pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki połączyć ze sobą dodając majonez. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://studioplus.pl/ Edytowane 20 Lipca 2013 przez SmakoszkaSmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania77 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Bardzo ciekawy przepis. Z pewnoscią dziś zrobię taką sałatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.