Honey Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Cześć Wam Parę dni temu widziałem na travel tv program "bufet na kółkach" W tym programie kucharz nie zdrowe dania próbuje zastąpić wegetariańskimi i w tamtym odcinku pokazał ciekawy przepis na smażone placki z ciasta które było wymieszane z pomidorami i koncentratem z pomidorów i do tego nadziane soczewicą. nie zapisałem przepisu dlatego pytam Was czy coś takiego można usmażyć? czy przez pomidory nie będzie to za rzadkie? i jakie proporcje byście polecały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Proporcji nie podam, ale ciasto musi być gęste. Musisz metodą prób i błędów sam dojść do ilości składników. Robiłam placki z pomidorami w środku i jeżeli ciasto jest zaraz smażone po przygotowaniu, to pomidory nie zdążą puścić dużo soku. Powodzenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honey Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.