Skocz do zawartości

Informacja

25 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dorota

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3778 postów
  • Zainteresowania:Kuchnia i nie tylko ;)

Napisano 05.03.2004 - 21:40

Dziękuje Wam bardzo za dodane w tym miejscu przepisy.

Niektóre z nich - te które uda mi się wypróbować zamieszczę na stronie w dziale Przepisy. Pozostałe zostaną tutaj, więc również nie pójdą w zapomnienie.

Proszę również o dyskusje nad tymi przepisami. Może ktoś je tak zmodyfikował, że będą ciekawsze, jeszcze lepsze niż są.

Dziękuję jeszcze raz za pomoc w redagowaniu tej strony. Mam nadzieję, że niejeden raz skorzystacie z informacji tu zawartych i że nigdy nie będziecie tego żałować. :D
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl

Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 3200). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1190). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...

Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...

#2 Agnieszka Macha

Nowy forumowicz

• Smakowicze
  • Pip
  • 6 postów
  • Zainteresowania:muzyka orientalna, dobra kuchnia, wszelkie nowości

Napisano 20.08.2005 - 14:23

Droga Dorotko..
Ślicznie wyglądasz i ślicznie piszesz. Ja również dziekuje za tworzenie przez ciebie tej strony, która jest bardzo pomocna gdyż od niedawna (pomimo że lubilam swoje kuliarne wariacje na temat niektórych potraw) jestem mężatką i gotuje dla mojego "M".

#3 aska1985

Stały bywalec

• Smakowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 66 postów
  • Zainteresowania:Piłka Nożna

Napisano 28.08.2005 - 16:24

Cześć Dorotko chciałam powiedzieć ze strona jest bardzo fajna a przepisy na niej wspaniałe wiele już wypróbowałam i zawsze mi wychodziły. Pozdrawiam serdecznie oby tak dalej :)

#4 GosiaU

Nowy forumowicz

• Smakowicze
  • Pip
  • 9 postów
  • Zainteresowania:Wszystko co dobre i smaczne

Napisano 04.09.2005 - 09:25

Jestem właścicielką przepisu na ciasto Kwitnący Tulipan,który zresztą bardzo polecam, bo ciasto jest wyśmienite.Ale niestety nie wiem jak dodać zdjęcie do tego przepisu.Proszę o wskazówki.

#5 Marcin

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • 807 postów

Napisano 05.09.2005 - 09:57

Witaj.

W tej chwili nie ma możliwości dodania zdjęcia do przepisu na forum, poza tą którą opisałem w innym wątku.

Jeżeli bardzo Pani zależy na tym, proszę o przesłanie zdjęcia na adres webmaster@smaczny.pl - przepis zamieścimy na stronie www.smaczny.pl (oczywiście podając jako autorkę GosiaU :) )
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.

Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3000). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...

#6 Bernimek

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • 337 postów

Napisano 26.09.2005 - 23:24

Jestem również autorką kilku przepisów (nawet tego na "sałatkę z porem", pomimo, iż Pani Dorota przypisała się jako jego autorka). Lubię eksperymentować w kuchni, a mój "M" pałaszuje wszystko co nałoże mu na talerz. Ciasto "kwitnący tulipan" wypróbowałam i mogę zaręczyć, że jest wyśmienite.
Pozdrawiam!

#7 Dorota

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • 3778 postów

Napisano 27.09.2005 - 15:43

Witam :)

Rzeczywiście przypisałam sobie "sałatkę z porem". Przepraszam :) . Już to zmieniam.

Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam.
Dorota
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl

Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 3200). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1190). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...

#8 martyna@

Nowy forumowicz

• Smakowicze
  • Pip
  • 16 postów

Napisano 15.10.2005 - 17:53

śledzę często tą stronkę i mało sie tu ostatnio dziej :) szkoda bo bardzo Was polubiłam, jednak ostatnio odwiedziłam inna stronke i tam jest tyle przepisów codziennie dodawanych ze czasem nienadażam ich czytać, chyba trzebaby coś z tym zrobić

#9 zazula226

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • 163 postów
  • Zainteresowania:Gotowanie to mój drugi żywioł...<lol>

Napisano 30.10.2005 - 23:27

moim zdaniem reklama dźwignią handlu... ;) więc reklamujmy ta stronke, bo jest fajna. dzię się zalogowałam po raz pierwszy, i spodobała mi sie, a to o czymś świadczy!!!

#10 Marcin

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • 807 postów

Napisano 24.11.2005 - 12:26

martyna@ napisał:

śledzę często tą stronkę i mało sie tu ostatnio dziej ;) szkoda bo bardzo Was polubiłam, jednak ostatnio odwiedziłam inna stronke i tam jest tyle przepisów codziennie dodawanych ze czasem nienadażam ich czytać, chyba trzebaby coś z tym zrobić

Staramy się - smaczny.pl zamieszcza przepisy sprawdzone. Nie zależy nam na ilości, ważne, że robiąc przepis ze smacznego masz 98% pewności, że jest to pyszna potrawa :)

A na forum jest codziennie kilka(naście) nowych przepisów - mamy już ponad 1000, te przepisy też z pewnością są sprawdzone, więc zapraszamy do korzystania z forum.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.

Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3000). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...

#11 martyna@

Nowy forumowicz

• Smakowicze
  • Pip
  • 16 postów

Napisano 28.11.2005 - 09:09

Witam! Wiem, że przepisay sa smaczne i sprawdzone, ponieważ często tu zaglądam i przyznaję, że niektóre przepisy wypróbowałam i były naprawde super udane i smaczne, chodziło mi raczej o to, żeby coś wymyślić, żeby nie było nudnie ;))

#12 Marcin

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • 807 postów

Napisano 28.11.2005 - 10:39

Myślimy, myślimy... :) (chociaż bardziej Dorota ;) )Często korzystamy również z Waszych, podanych na forum przepisów - są bardzo inspirujące. Dziękujemy i prosimy o więcej...

#13 martyna@

Nowy forumowicz

• Smakowicze
  • Pip
  • 16 postów

Napisano 29.11.2005 - 10:35

Marny ze mnie kucharz, jeśli jednak znajde cos ciekawego i wartego zrobienia od razu podam ;), a stronka i tak jest fajna :))

#14 Dorota

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • 3778 postów

Napisano 29.11.2005 - 20:13

Eeee ... no chyba nie taki marny z Ciebie kucharz Martynko ;)

Cieszę się, że stronka Ci się podoba i że chcesz się z nami dzielić swoimi przepisami.

Pozdrawiam :)
Dorota

#15 martyna@

Nowy forumowicz

• Smakowicze
  • Pip
  • 16 postów

Napisano 30.11.2005 - 12:29

Witaj Dorotko :)) Wiesz jak przygladam się mojej Teściowej, która jest kucharką, i mojej Babci to stwierdzam, że ja już do końca życia tyle nie będę umieć. Pocieszeniem jest to, że moje dzieci i mąż nie narzekają :D. Nie wiem, gdzieś chyba coś pominęłam, albo poprostu nie posiadam zdolności Kucharza :D, na szczęście jednak ziemniaków nie przypalam i mąż mówi, że uwielbia moje naleśniki pod każdą postacią, albo mnie tylko tak pociesza ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

Z przyjemnością informujemy, że marzenie Kuby zostało właśnie spełnione także dzięki Wam. Więcej informacji znajdziesz tutaj.
figiel : (07.02.2012 - 07:37) Witam ! Dzisiaj zdecydowanie cieplej ,tylko -15st. ;)
figiel : (07.02.2012 - 07:38) Pozdrawiam -trzymajcie sie ciepło !
Dorota : (07.02.2012 - 12:50) Witam :)
Dorota : (07.02.2012 - 12:50) u nas też tylko - 13 st. C. ale mroźny wiatr wieje
Dorota : (07.02.2012 - 12:50) i strasznie zimo jest brrr
Dorota : (07.02.2012 - 12:52) a teraz prószy śnieg
Dorota : (07.02.2012 - 12:52) oj ta zima :)
joanna_bydg : (07.02.2012 - 20:54) witam teraz wieczorem jest -8 st.c to jak się do soboty tak uczyma ide na basen
joanna_bydg : (07.02.2012 - 20:55) utrzyma *
joanna_bydg : (07.02.2012 - 20:56) :D
minia51 : (08.02.2012 - 08:26) Minus 15, brrrrrrrrrrrr, zimno. :shock:
Dorota : (08.02.2012 - 11:59) U nas też 15 st. C. na minusie
Dorota : (08.02.2012 - 11:59) brrr zimno
minia51 : (09.02.2012 - 09:08) Minus 15, prószy drobny śnieg...
kuba6415 : (09.02.2012 - 09:39) Witam.U mnie się ociepliło jest -9,5*no i co Marysiu?Pozdrawiam Forumowiczki. :-D :-D :-D
Dorota : (09.02.2012 - 12:45) Na Śląsku nadal mrozi i do tego zaczeło prószyć
Dorota : (09.02.2012 - 12:45) ale za oknem ładna zima :)
figiel : (09.02.2012 - 13:06) Witam ! wczoraj u nas wiosna ,a dzisiaj zima na całego .Zaspy i nadal pada śnieg -5st.
figiel : (09.02.2012 - 13:07) Pozdrawiam :)
minia51 : (10.02.2012 - 08:58) Witam w słoneczny ale zimny ranek, minus 17
Rozszerz pole shoutboxa