Skocz do zawartości

Informacja

25 odpowiedzi w tym temacie

#16 halina mlodzieniak

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 219 postów
  • Zainteresowania:kuchnia, moda, krzyzowka

Napisano 16.02.2006 - 12:32

WITAM SERDECZNIE DOROTKE I MARCINA JAK I ROWNIEZ OSOBY KTORE CZESTO ZAGLADAJA NA TE STRONKE. WEDLUG MNIE JEST SUPER STRONKA, SPOSO PRZEPISOW ZNAM , NIEKTORE SAMA SPRAWDZAM. MOJE PRZEPISY ZAMIESZCZONE TUTAJ SA SPRAWDZONE SZCZEGOLNIE PRZE ZEMNIE,A WIAZE SIE TO Z TYM ZE CHOC NIE JESTEM Z WYKSZTALCENIA KUCHARKA, MOJE DOSWIADCZENIA I CHYBA JAKIES UMIEJETNOSCI A CO WAZNE ,UWIELNBIAM PIEC I GOTOWAC - PRACUJE W PRZEDSZKOLU I CZESTO SZUKAM JAKIEGOS NOWEGO PRZEPISU ABY DZIECIACZKA COS NOWEGO WPROWADZIC. PROSZE SPORZEC NA PRZEPIS " PYSZNY TORCIK" , NIE JEST TO PRZYPADAK ZE JEST ICH AZ 7 , SA TO TORCIKI NA UODZINKI DLA DZIECI W PRZEDSZKOLU. :D
PIEKE JE CO MIESIAC A DZIECIACZKU UWIELBIAJA, SZCZEGOLNIETĄ MISOWĄ DEKORACE , GDZYZ PRZEDSZKOLE NAZYWA SIE " MIŚ'
BARDZO CHCETNIE SKORZYSTAM Z CZYJEJS RADY I PODOWIEDZI.A NAWET Z PRZEPISU KTORY BEDE MOGLA WYORZYSTAC W MOJEJ PRACY.

SERDECZNIE POZDRAWIAM :D :D :D

WYKORZYSTUJAC ZE MAM WOLNY DZIEN, WLASNIE ZAROBILAM CIASTO NA PACZKI ZDAJE SIE PRZEPISA - MIŚA. SYN JUZ NIE MOZE SIE DOCZEKAC :D
halus43

#17 Dorota

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • 3785 postów
  • Zainteresowania:Kuchnia i nie tylko ;)

Napisano 16.02.2006 - 16:19

halina mlodzieniak napisał:

WITAM SERDECZNIE DOROTKE I MARCINA  .... WEDLUG MNIE JEST SUPER STRONKA....
... PROSZE SPORZEC NA PRZEPIS " PYSZNY TORCIK" , NIE JEST TO PRZYPADAK ZE JEST ICH AZ 7 , SA TO TORCIKI NA UODZINKI DLA DZIECI W PRZEDSZKOLU. :D ...

Witamy Cię również serdecznie Halinko na naszej stronie :D I cieszymy się, że stronka Ci się podoba :D
Dodajesz ciekawe przepisy na forum, i za to bardzo Ci dziękujemy :D :D :D

Moją uwagę przyciągnął właśnie przepis na "Pyszny torcik", a szczególnie - jego zdjęcie. Pierwsze moje wrażenie było takie: myślałam, że z tego przepisu wyjdzie kilka małych torcików (bo szybko przeczytałam tylko składniki i zaraz popatrzałam na zdjęcie). Ale czytam wykonanie, a tu... nic nie pisze o krojeniu biszkoptu na małe krążki :D Później patrzę, patrzę na to zdjęcie, i mówię, że to przecież są duże tradycyjne tory :D . Tylko dalej zastanawiałam się, dlaczego jest ich właśnie 7 :D - teraz już wiem wszystko - że to dla dzieciaczków :D

Pozdrawiam gorąco :D
Dorota

#18 Dorota

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • 3785 postów
  • Zainteresowania:Kuchnia i nie tylko ;)

Napisano 16.02.2006 - 17:36

Agnieszka Macha napisał:

... Ja również dziekuje za tworzenie przez ciebie tej strony, która jest bardzo pomocna ...

aska1985 napisał:

Cześć Dorotko chciałam powiedzieć ze strona jest bardzo fajna a przepisy na niej wspaniałe wiele już wypróbowałam i zawsze mi wychodziły ...:D

Dzięki dziewczyny za dobre słowa :D :D :D

#19 Pola Połetek

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • 822 postów
  • Zainteresowania:książki, rodzina, film, muzyka, zwierzęta (kocham zarówno koty jak i psy, mieszkam nawet z kilkoma), językoznawstwo, język angielski i wszystko co dotyczy krajów obszaru anglojęzycznego

Napisano 02.03.2006 - 10:45

Witaj Dorotko!
Trafiłam na tą stronę dopiero wczoraj. Na codzień jestem dość zapracowana, ale teraz jestem na długim zwolnieniu lekarskim i siedzę w domku. Zaczęłam więc szperać po necie i ........ pełne zaskoczenie!!! Strona przez ciebie tworzona jest po prostu fantastyczna. Podzielam wasze zainteresowania, a moje dzieci, niektóre już dorosłe tak przywykły do domowych ciast, że nie zjedzą kupionego w sklepie, a nawet z najlepszej cukierni. Mam sporo przepisów. Ostatnio dołączyłam dwa: na tort serowy (trochę już zapomniany) i śledzie z czosnkiem. Mam nadzieję, że wkupię się w wasze "łaski". Śledzie szczególnie polecam panom!! :D

#20 baśka96

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • 309 postów

Napisano 02.03.2006 - 16:42

Kochani PRZEPRASZAM, buszuję tu od kilku dni a jakoś nie wpadadło mi do głowy żeby się z Wami przywitać. Bardzo jeszcze raz przepraszam, wybaczcie. Przepisy są tu bardzo ciekawe i kilka już przetestowałam, rodzina na razie zadowolona bo pojawiły się nowe smaki. Dziękuję.

#21 M@lgosia

Stały bywalec

• Smakowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 64 postów

Napisano 21.03.2006 - 12:53

Witaj Dorotko,muszę przyznać,że Twoje przepisy są super dlatego często z nich korzystam.Ostatnio upiekłam rewelacyjny placek z jabłkami i z budyniem-pycha!Wiecej takich super przepisów.Pozdrowienia i całuski :lol:

#22 Tofixx

Nowy forumowicz

• Smakowicze
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 13.06.2006 - 09:16

:-D a ja musze dodac , że stronkę znalazłam przypadkowo:D i się w niej zaczytałam po uszy^*^
Tyle tu różnych prepisów i rad, że nie wiem kiedy to wszystko nadrobie:} Sama mam pare fajnych pomysłów któe zamierzam tu wkleic:}

Dziś mam wolne i robie ciasto z owocami ( według tutaj umieszczonego przepisu) , w sam raz na taką pogode:}
mam nadzieje ze się uda

Pozdrawiam wszystkich:)

#23 monilek26

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • 368 postów

Napisano 13.06.2006 - 16:05

Witaj Tofixx. Czekamy na Twoje przepisy. To fakt, że na SMACZNYM można spędzić wiele czasu.....ale czas ten nie będzie stracony, bo potem rodzinka będzie zachwalała to co upichciłaś.

Pozdrawiam

#24 gosiek50

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • 340 postów

Napisano 16.06.2006 - 22:07

Witaj Tofixx na forum ,i czekamy na twoje przepisy. :-D :-D :-D

Pozdrawiam serdecznie

#25 psotka26

Nowy forumowicz

• Smakowicze
  • Pip
  • 11 postów
  • Zainteresowania:http://kafeteria.unl.pl/index.php

Napisano 05.09.2006 - 20:04

Witam mi tez się podoba nie które wasze przepisy i może dzięki temu Bedze cos robić :)

#26 Marcin

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • 807 postów

Napisano 07.09.2006 - 09:49

Z pewnością będziesz miała skąd czerpać inspirację. Ale uwaga - trudno utrzymać linię prowadząc stronę o takich pysznościach :)

Psotka - masz bardzo ciekawe zainteresowania - niespotykane. Moja babcia jak pozdrawiało jej na to zdrowie robiła bardzo dużo tego typu obrazów. Mamy je praktycznie w każdym pokoju :)

Ale to niezwykłe u osoby tak młodej jak Ty :P Zresztą można powiedzieć, że dość niezwykłe jest to, że ludziom chce się teraz samemu gotować - w dobie fast-foodów i gotowych produktów - ale cieszę się, że jednak nie wszyscy dają się wciągnąć w tą "nowoczesność" :)
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.

Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3000). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...

Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

Z przyjemnością informujemy, że marzenie Kuby zostało właśnie spełnione także dzięki Wam. Więcej informacji znajdziesz tutaj.
Dorota : (07.02.2012 - 12:50) u nas też tylko - 13 st. C. ale mroźny wiatr wieje
Dorota : (07.02.2012 - 12:50) i strasznie zimo jest brrr
Dorota : (07.02.2012 - 12:52) a teraz prószy śnieg
Dorota : (07.02.2012 - 12:52) oj ta zima :)
joanna_bydg : (07.02.2012 - 20:54) witam teraz wieczorem jest -8 st.c to jak się do soboty tak uczyma ide na basen
joanna_bydg : (07.02.2012 - 20:55) utrzyma *
joanna_bydg : (07.02.2012 - 20:56) :D
minia51 : (08.02.2012 - 08:26) Minus 15, brrrrrrrrrrrr, zimno. :shock:
Dorota : (08.02.2012 - 11:59) U nas też 15 st. C. na minusie
Dorota : (08.02.2012 - 11:59) brrr zimno
minia51 : (09.02.2012 - 09:08) Minus 15, prószy drobny śnieg...
kuba6415 : (09.02.2012 - 09:39) Witam.U mnie się ociepliło jest -9,5*no i co Marysiu?Pozdrawiam Forumowiczki. :-D :-D :-D
Dorota : (09.02.2012 - 12:45) Na Śląsku nadal mrozi i do tego zaczeło prószyć
Dorota : (09.02.2012 - 12:45) ale za oknem ładna zima :)
figiel : (09.02.2012 - 13:06) Witam ! wczoraj u nas wiosna ,a dzisiaj zima na całego .Zaspy i nadal pada śnieg -5st.
figiel : (09.02.2012 - 13:07) Pozdrawiam :)
minia51 : (10.02.2012 - 08:58) Witam w słoneczny ale zimny ranek, minus 17
Dorota : (10.02.2012 - 20:45) Witam wieczorową porą :)
Dorota : (10.02.2012 - 20:46) tak dzisiaj było słonecznie, ale mroźno brrrr :unsure:
Dorota : (10.02.2012 - 20:46) pozdrawiam cieplutko :happy:
Rozszerz pole shoutboxa