Dowcip kulinarny :)
Rozpoczęty przez Marcin, 25.11.2005 15:59
49 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.11.2005 - 15:59
Przychodzi mąż do domu. A żona przypaliła coś na patelni teflonowej i akurat zdrapuje to nożem.
Mąż patrzy i mówi:
- Czemu skrobiesz nożem po teflonie?
Żona na to:
- Sam jesteś poteflon!
Mąż patrzy i mówi:
Żona na to:
- Sam jesteś poteflon!
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 25.11.2005 - 22:04
Hahaha!!! fajne! sympatyczne! super!
Napisano 10.04.2006 - 16:05
Napisano 14.05.2006 - 18:02
Użytkownik Marcin dnia 25.11.2005, 13:59 napisał
Przychodzi mąż do domu. A żona przypaliła coś na patelni teflonowej i akurat zdrapuje to nożem.
Mąż patrzy i mówi:
Żona na to:
- Sam jesteś poteflon!
Mąż patrzy i mówi:
Żona na to:
- Sam jesteś poteflon!
REWELACYJNY!!! JUŻ DAWNO SIĘ TAK NIE ŚMIAŁAM
Napisano 15.05.2006 - 10:06
Młodzi małżonkowie zasiadają do pierwszego obiadu, który jest debiutem kulinarnym żony.
- A czym kochanie nadziewałaś tego pieczonego kurczaka
- Niczym. On przecież nie był w środku pusty...
- A czym kochanie nadziewałaś tego pieczonego kurczaka
- Niczym. On przecież nie był w środku pusty...
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 15.05.2006 - 19:22
Młode małżeństwo, tydzień po ślubie siedzi przy obiedzie.
Żona zwraca się do zachmurzonego męża:
- W poniedziałek zrobiłam ci kluski i powiedziałeś, że ci smakują. We wtorek, środę, czwartek i piątek było tak samo... a teraz nagle, w sobotę, już ci moje kluseczki nie smakują!
Żona zwraca się do zachmurzonego męża:
- W poniedziałek zrobiłam ci kluski i powiedziałeś, że ci smakują. We wtorek, środę, czwartek i piątek było tak samo... a teraz nagle, w sobotę, już ci moje kluseczki nie smakują!
Napisano 26.05.2006 - 00:27
Na wiejskiej drodze samochód przejechał kurę. Kierowca wysiada i pyta nadchodzącego Jasia.
- To wasza kura
- Nieeee, my takich płaskich nie mamy.
- To wasza kura
- Nieeee, my takich płaskich nie mamy.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Napisano 26.05.2006 - 22:07
Pilne pytanie !!!!
BŁAGAM O POMOC !!!!
Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję!
Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoja żonę o zdradę. Skąd sie dowiedzialem?
Zachowywała sie typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała częste spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po ksiażkę.
Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych sie spotyka?", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich z pewnością nie znam.
Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, także nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdza i z kim.
Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina - wtedy ona po prostu dostała szału i zakazala dotykać jej telefonu!
Przez cały ten czas nie mogłem sie zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim ...
Pewnie nie dowiedziałbym sie prawdy, gdyby nie przypadek ...
Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. A ja wyszedłem za nią.
Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulicę, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie.
Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważylem ... że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś dziwne brunatne plamy, podobne do rdzy.
Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć?
Jeżeli natomiast trzeba je wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?
Czekam na szybką odpowiedź!
Markos 303
BŁAGAM O POMOC !!!!
Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję!
Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoja żonę o zdradę. Skąd sie dowiedzialem?
Zachowywała sie typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała częste spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po ksiażkę.
Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych sie spotyka?", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich z pewnością nie znam.
Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, także nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdza i z kim.
Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina - wtedy ona po prostu dostała szału i zakazala dotykać jej telefonu!
Przez cały ten czas nie mogłem sie zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim ...
Pewnie nie dowiedziałbym sie prawdy, gdyby nie przypadek ...
Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. A ja wyszedłem za nią.
Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulicę, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie.
Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważylem ... że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś dziwne brunatne plamy, podobne do rdzy.
Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć?
Jeżeli natomiast trzeba je wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?
Czekam na szybką odpowiedź!
Markos 303
Napisano 26.05.2006 - 22:15
Napisano 01.06.2006 - 11:24
No ale czy ta żona wreszcie doszla do kuchni??
Napisano 01.06.2006 - 12:26
ominela ja szerokim łukiem
Napisano 01.06.2006 - 16:23
aaa, pewnie ma gosposie;)
Napisano 02.06.2006 - 10:26
nieee, meza snoba, nie pozwala jej wchodzic do kuchni, bo on jest naj... we wszystkim.
Napisano 05.06.2006 - 13:25
biedactwo, pies. czy on przezyje ??