Skocz do zawartości

Przekładaniec Z Pianki I Galaretki


aneta26

Rekomendowane odpowiedzi

2 PUSZKI MLEKA ZAGĘSZCZONEGO NIESŁODZONEGO PO OPAKOWANIU GALARETKI CZERWONEJ, ZIELONEJ, ŻÓŁTEJ,POMARAŃCZOWEJ DO OZDOBY JA UŻYWAM BRZOSKWIŃ I JASNYCH WINOGRON KAŻDĄ GALARETKĘ ROZPUŚCIĆ ODDZIELNIE W 400ML WODY, OSTUDZIĆ. SCHŁODZONE MLEKO UBIĆ NA PIANĘ, PODZIELIĆ NA 4 CZĘŚCI, KAŻDĄ WYMIESZAĆ Z OK. 1/2 SZKLA GALARETKI.DO TORTOWNICY WYLEWAĆ NA PRZEMIAN WARSTWY PIANKI I GALARETKI. JA ZACZYNAM OD CZERONEJ PIANKI, CZERWONA GALARETAKA, ZIELONA PIANK, ZIELONA GALAR.POMARAŃCZOWA PIANKA I GALARETKA, ŻÓŁTA PIANKA, NA TO OWOCE I ŻÓŁTA GALARETKA. ŚWIETNE!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.