Nawiazujac do tematu...chcialam mojemu mezowi i dzieciom zrobic niespodzianke 1.11 wszystkie sklepy pozamykane a tutaj na sniadanie cieple buleczki! A on tak jak rzadko ostatnimi czasy zaglada do kuchni tak w ten czwartek z samego rana laduje mi sie prosto do kuchni (pewnie te zapachy go sciagnely) przepedzilam go a on ciasto robisz z samego rana ?(Zawsze pieke wieczorami,bo jestem nocny marek)Ale buleczki byly super...
To lubię upichcić...
Rozpoczęty przez Marcin, 21.08.2006 10:51
40 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.07.2008 - 07:42
Witaj DeLarge! Czy też mogłabym liczyć na te potrawy z szybkowara? Pozdrawiam Cię
Napisano 20.10.2008 - 14:14
z dań które robię z przyjemnością to frytki,
wycinamy różne kształty gwiazdki, księżyce, kwiatki, a potem po usmażeniu wybieramy które czyje
wycinamy różne kształty gwiazdki, księżyce, kwiatki, a potem po usmażeniu wybieramy które czyje
Napisano 20.10.2008 - 17:51
Ja bardzo lubie gotowac jakies nowosci (np. sciagniete z tego forum)
A najbardziej to lubie patrzec jak moi faceci dwaj wcinaja az im sie uszy trzesa. Wcale wtedy nie musza mowic, ze im smakowalo. Widze to. I te momenty lubie nawet bardziej od samego gotowania
A najbardziej to lubie patrzec jak moi faceci dwaj wcinaja az im sie uszy trzesa. Wcale wtedy nie musza mowic, ze im smakowalo. Widze to. I te momenty lubie nawet bardziej od samego gotowania
Napisano 24.03.2011 - 13:00
Ja ostatnio bardzo często robię pulpeciki z mięsa drobiowego w parowarze, do tego mamy np. brokuły - też z parowaru i kefir do picia, obiad szybki, dla nas bardzo dobry, i co ważne, zdrowy
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 08.06.2011 - 08:23
Ja ostatnio bardzo lubię pichcić wszystko z kuchni włoskiej i meksykańskiej
Makarony króluja u nas w każdej postaci i z bardzo róznymi dodatkami
Obecnie uwielbiam też robić chili con carne, lubię też robić naleśniki, bo to bardzo proste i mnie to odpręża
Napisano 22.08.2011 - 23:32
Ja lubię robić sajgonki. jedno z moich ulubionych dań do 'kręcenia"
Napisano 23.08.2011 - 11:23
A ja ostatnio (z braku czasu
) lubię robić jajecznicę - z różnymi dodatkami
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Napisano 23.08.2011 - 16:40
A ja często robię potrawki z parówek i różnych warzyw gotowych z puszek lub wątróbkę drobiową również z warzywami z puszek
POZDRAWIAM!!!
Napisano 16.11.2011 - 11:29
Ja lubię różne potrawy z mięsa mielonego lub piersi kurczaka i do tego ryz lub makaron. Obiad w 30 min, a w zależności jakich przypraw i warzyw dodamy, wychodzi nam inny smak.
Napisano 23.12.2011 - 17:48
Moje ostatnie odkrycie: pomidorówka
Trudno sobie wyobrazić, jak dobrze smakuje domowa zupa, gdy codzienna dieta to fastfoody i inne śmiecie. Od dzisiaj włączam zupy do jadłospisu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||