Skocz do zawartości

Roladki Z Kapusty I Mortadeli Lub Innej Kiełbasy


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

8 liści kapusty białej lub włoskiej 8 cieńkich plastrów mortadeli lub innej grubej kiełbasy 20 dag pieczarek, cebula, łyżka tłuszczu sól, pieprz Sos: 1 szklanka wody 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 kostka rosołu drobiowego 1/2 szklanki śmietany 1 łyżka maki, sól i pieprz natka pietruszki Liście przygotować jak na gołąbki, na każdy położyć plaster kiełbasy i pieczarki usmażone z cebulą doprawione solą i pieprzem, liscie zwinąć w rulon. Ułożyć w naczyniu do pieczenia, podlać wodą, posolić, dodać tłuszcz. Dusić lub piec jak gołąbki. Szklankę wody zagotować z łyżką koncentratu pomidorowego, kostką rosołową z drobiu i podprawić śmietana wymieszaną z mąka. Roladki polać sosem i posypać natką pietruszki. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.