Jednak, co racja, to racja - zdrowe odżywianie (małe i częste posiłki) + ruch = utrata wagi
Extra Przepisy
Zaczynamy Odchudzanie! Zapraszam ;)
Rozpoczęty przez monisia, 07.02.2007 09:43
4856 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12.09.2008 - 11:02
Dieta śródziemnomorska jest bardzo zdrowa, lecz trochę kosztowna - nie nadaje się na kieszeń ludzi mniej zamoznych. Dlatego można ją nieco zmodyfikować i również chudnąć 
Jednak, co racja, to racja - zdrowe odżywianie (małe i częste posiłki) + ruch = utrata wagi
Życie jest jak kuchnia - żeby coś zrobić, często trzeba pobrudzić ręce.
Napisano 30.10.2008 - 16:44
Osiągnęłam już "wymarzoną" wcześniej wagę - 65 kg i podnoszę poprzeczkę na 63 kg
- Teraz już na luzie, ale nie bez rosądku
Napisano 23.03.2009 - 15:33
dziendobryyyy....
Pamietacie mnie jeszcze...
Ja jak syn marnotrawny powracam
Przepraszam ze tak dlugo mnie nie było widze wiele nowych osóbek
:*
Wracam bo normalnieeee z wami było mi lzej a od 2 tygodniu znowu na diecie.... ehhhh...
Takze wracam i juz obiecuje ze nie odejdeeeeee ;*
musze troszke nadrobic tego co tu napisane ale troszke czasu potrzebuje
buzialki moje kochane
Pamietacie mnie jeszcze...
Ja jak syn marnotrawny powracam
Przepraszam ze tak dlugo mnie nie było widze wiele nowych osóbek
Wracam bo normalnieeee z wami było mi lzej a od 2 tygodniu znowu na diecie.... ehhhh...
Takze wracam i juz obiecuje ze nie odejdeeeeee ;*
musze troszke nadrobic tego co tu napisane ale troszke czasu potrzebuje
buzialki moje kochane
Napisano 30.03.2009 - 13:42
Witam i trzymam kciuki 
Jaki rodzaj diety prowadzisz od 2 tygodni?
Jaki rodzaj diety prowadzisz od 2 tygodni?
Napisano 24.04.2009 - 20:44
Aktywny tryb życia i dieta 1000 kalorii? - to delikatnie mówiąc, bardzo nierozsądne...
Napisz, czy trzymasz te 1000 kalorii, jak się czujesz i czy nie pojawia się duży głód.
Pozdrowionka
Napisz, czy trzymasz te 1000 kalorii, jak się czujesz i czy nie pojawia się duży głód.
Pozdrowionka
Napisano 27.08.2009 - 16:59
teraz czas na mnie, zaczęłam z poczatkiem lipca, z 73 na 69 teraz, ostatnie 1,5 kg to męka, ale zaczęłam teraz przykładac sie do ćwiczenień, moja dieta 1200 kcal, wysokobiałkowa, kocham moją dietetyczke
Napisano 02.05.2010 - 15:14
Widzę, że wątek umiera i to na pewno nie śmiercią głodową - bo jak tu się odchudzać, gdy wkoło tyle pyszności 
Może ktoś jeszcze tu zagląda i podzieli się swoimi postępami lub porażkami w temacie odchudzania?
U mnie niestety są wzloty i upadki. Znowu wróciłam do wagi 70 kg, a ważyłam już sporo mniej
Jak tak dalej pójdzie, to będę musiała wybrać się do dietetyka, bo chyba coś źle robię, a raczej nie objadam się, ani nie głodzę...
Może ktoś jeszcze tu zagląda i podzieli się swoimi postępami lub porażkami w temacie odchudzania?
U mnie niestety są wzloty i upadki. Znowu wróciłam do wagi 70 kg, a ważyłam już sporo mniej
Jak tak dalej pójdzie, to będę musiała wybrać się do dietetyka, bo chyba coś źle robię, a raczej nie objadam się, ani nie głodzę...
Napisano 07.05.2010 - 13:39
Ja tez się przyłączam.
Na dzień dzisiejszy jem 1000 kcal, oczywiście zbilansowanej żywnosci a nie 3 Snickersy.
Za miesiąc mam ślub i muszę ładnie wyglądać a jakieś 5 kg przydałoby sie zrzucić. oczywisce te 5 kg to efekt poprzendiej diety i tak w koło. Nie mam już siły ale muszę się zmobilizować przed ślubem.
Na dzień dzisiejszy jem 1000 kcal, oczywiście zbilansowanej żywnosci a nie 3 Snickersy.
Za miesiąc mam ślub i muszę ładnie wyglądać a jakieś 5 kg przydałoby sie zrzucić. oczywisce te 5 kg to efekt poprzendiej diety i tak w koło. Nie mam już siły ale muszę się zmobilizować przed ślubem.
#4855 Gość_Engelchen21_*
Napisano 02.07.2010 - 17:59
Hej dziewczyny, czy ktos tu jeszcze zaglada? Natknelam sie na ten watek gdyz szukalam informacji o specyfiku Almased
czy uzytkowniczka ktora go stosowala moglaby cos wiecej na ten temat napisac? Ja jestem dzis pierwszy dzien na tym ... jednym najwiekszym minusem jest smak i uczucie jedzenia maki ... nie wiem jak sie tego pozbyc.... ? Bede wdzieczna za podpowiedzi
Buziaki!
Buziaki!
Napisano 30.07.2010 - 11:26
Użytkownik monisia dnia 07.02.2007 - 09:43 napisał
No kochani-jest środa..dzień jak codzień...aleeeee
Słuchajcie widze że jest tu kilka osób które nie są zadowolone ze swoich kilogramów,więc polecam od dzis wspólne odchudzanie.Ja decyduje sie na 1000kcal i będe wpisywac tu swoje menu,i sportowanie jakie danego dnia mam w planie zrobic
Zapraszam was do grupy wsparcia i do podjęcia walki...nie odkładajcie tego na poniedziałek..na jutro..na nastepny tydzień...
Razem będzie nam rażniej bedziemy sie wspierać motywować w razie doliny tez podtrzymywac na duchu.....naprawde warto...wiosna już neidługo
no dobra kochani-ja zaczynam i was tez zachęcam....zmobilizujcie sie!!!!!!!!! ZAPRASZAM
ŚRODA-dzień pierwszy
-pomarańczko
-serek grani light,3 tekturki (chleb chrupki) papryka
-sałatka z wędzonego kurczaka i sałaty lodowej,czysta zupa pomidorowa
-kefir
oczywiście 3l wody niegazowanej i herbatki czerwone i zielone
tralala ale będe lalunia fiu fiu
po pracy basenik wieczorową porą 25minut na orbitreksie
nooo i zaczeło sie!!!!!!!
kochani
Ja też się przyłaczam bo mam 12 kg za dużo!!!
#4857 Gość_plotkara_*
Napisano 12.04.2011 - 20:23
Użytkownik Olwia dnia 01.04.2007 - 20:13 napisał
Aaale tu dzisiaj pustki. Nikogo nie ma! Że nie ma Isi to się nie dziwię, imprezuje laska na całego, ale gdzie reszta? No nic, do rzeczy.
Isieńko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tego jednego, którego Ci tu wszyscy życzymy, a także pięknego schudnięcia, brylowania w lecie na plaży w skromniutkim bikini, szalonej imprezy (na której pewnie teraz jesteś) i wszystkiego naj, naj. Bądź zawsze uśmiechnięta i radosna. Te same życzenia kieruję do Twojego męża z okazji Jego jutrzejszych urodzin. No i nie zapominaj o naszym forum...
Althonka, no ja mówiłam, że z Ciebie niezła laska, z tych co to człowiek nie chce mieć za sąsiadkę na plaży
A co do ziaren słonecznika, to raczej dodałabym je do posiłku tłuszczowego (roślina oleista), ale najpierw sprawdź jakie mają IG.
Dzięki laleczki za przepisy na ciasta mm. Coś już sobie z tego można wybrać. Szczególnie pasuje mi sernik - prosty jak drut a przemawia do wyobraźni
No to lecę, papa
Olwia
PS Czy słyszałyście, że mają nam skasować to forum??? Prima Aprillis!!!!!! Hehehe Ale jakieś czyszczenie tu się podobno szykuje i to już nie dowcip.
Isieńko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tego jednego, którego Ci tu wszyscy życzymy, a także pięknego schudnięcia, brylowania w lecie na plaży w skromniutkim bikini, szalonej imprezy (na której pewnie teraz jesteś) i wszystkiego naj, naj. Bądź zawsze uśmiechnięta i radosna. Te same życzenia kieruję do Twojego męża z okazji Jego jutrzejszych urodzin. No i nie zapominaj o naszym forum...
Althonka, no ja mówiłam, że z Ciebie niezła laska, z tych co to człowiek nie chce mieć za sąsiadkę na plaży
Dzięki laleczki za przepisy na ciasta mm. Coś już sobie z tego można wybrać. Szczególnie pasuje mi sernik - prosty jak drut a przemawia do wyobraźni
No to lecę, papa
Olwia
PS Czy słyszałyście, że mają nam skasować to forum??? Prima Aprillis!!!!!! Hehehe Ale jakieś czyszczenie tu się podobno szykuje i to już nie dowcip.