zakalec Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Skladniki: puszka tunczyka puszka kukurydzy 1/2 czerwonej cebuli (ewentualnie bialej) majonez sol i pieprz ewentualnie nac pietruszki Przygotowanie: Odsaczyc wode/olej z tunczyka i rozdrobnic go widelcem. Pokroic cebule w kosteczke i wszystko wymieszac razem (mozna dodac pietruszke - osobiscie nie lubie zieleniny :smile: ). Klasc na chleb (ewentualnie z ogorkiem w plasterki). Nie przepadam za rybami ale ta pasta jest pyszna. Jest to bardzo popularna pasta / salatka przyrzadzana w Anglii. Polecam! Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangalena Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Daje marynowane szalotki zamiast czerwonej cebuli do tego korniszony . Ja równiez nie przepadam za rybami :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakalec Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nikt sie nie skusil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bubcia36 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 tez robię sałatkę z tuńczyka nie dodaję tylko kukurydzy,jest przepyszna :-D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.