Skocz do zawartości

Pasta śledziowa


grumko

Rekomendowane odpowiedzi

Do chleba polecam pastę śledziową: 1 puszka śledzi w oleju 20 dkg twarogu 2 jajka na twardo posiekane 1 pęczek cebulki ze szczypiorkiem 2 łyżki posiekanego koperku 3 łyżki majonezu 3 łyżeczki musztardy sól, pieprz do smaku Śledzie osączyć z oleju i rozgnieść lub zmiksować z twarogiem. Cebulki ze szczypiorkiem posiekać i dodać do masy razem z jajkami i koperkiem. Majonez wymieszać z musztardą i dodać do pasty. Dokładnie wymieszać, doprawić do smaku i schłodzić. Pychota!! post-5244-1176283183_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.