grumko Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Do chleba polecam pastę śledziową: 1 puszka śledzi w oleju 20 dkg twarogu 2 jajka na twardo posiekane 1 pęczek cebulki ze szczypiorkiem 2 łyżki posiekanego koperku 3 łyżki majonezu 3 łyżeczki musztardy sól, pieprz do smaku Śledzie osączyć z oleju i rozgnieść lub zmiksować z twarogiem. Cebulki ze szczypiorkiem posiekać i dodać do masy razem z jajkami i koperkiem. Majonez wymieszać z musztardą i dodać do pasty. Dokładnie wymieszać, doprawić do smaku i schłodzić. Pychota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.