Witam,czy ktos z was kupil miesznke chleba w "lidlu"?Jak smakuje chleb?Jest beznadziejny.Trzeba mieszac z inna miesznka,zeby zrobic dobry chleb.Radze nie kupowac tych miesznek.
Extra Przepisy
Dla Tych Co Pieka Chleb
Rozpoczęty przez elusia, 15.04.2007 19:09
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.04.2007 - 19:09
Napisano 15.04.2007 - 21:02
ja kupowałam taką mieszankę do chleba w careffurze i była dobra
Napisano 16.04.2007 - 09:54
Ja pisze oLDLU,bo jest to mieszanka NIEMIECKA paskudztwo!!!!!!!!!!Tylko ostrzegam,ale mozna sprawdzic.
#4 Gość_krymistado_*
Napisano 30.05.2007 - 16:38
witaj,pozdrawiam wszystkich,jestem nowa na tej stronie i mam nadzieje,ze trafilam?? eksperymenty z wypiekiem chleba w piekarniku robilam juz nie raz z gotowymi mieszankami jak i na zakwasie. Niestety nie byly to wypieki ktorymi moglabm sie chwalic.Niedawno kupilam automat i myslalam,ze teraz to "ja" upieke chlebus, no i na 5 wypiekow 3 nieudane.Co robie zle, korzystam z gotowych mieszanek kupionych w "tesco" i stosuje sie do porad mistrza ANDRZEJA www.chlebpolski.pl prosze o porade, ogladajac zdjecia waszych wypiekow /wspaniale/ mam nadzieje, ze mi cos podpowiecie.POZDRAWIAM
Napisano 30.05.2007 - 17:38
Spróbuj z tego przepisu....,wiele osób już wypróbowało ten przepis,sama dzisiaj upiekłam ten chlebuś,tym razem z czarnuszką...pychota.
Na początek robiłam z połowy porcji i kombinowałam ze smakami i dodatkami.
Dodam,że nie potrzebujesz gotowych mieszanek,które pewnie tanie nie są.
PS.NO I WITAM SERDECZNIE WŚRÓD NAS!
Na początek robiłam z połowy porcji i kombinowałam ze smakami i dodatkami.
Dodam,że nie potrzebujesz gotowych mieszanek,które pewnie tanie nie są.
PS.NO I WITAM SERDECZNIE WŚRÓD NAS!
#6 Gość_krymistado_*
Napisano 31.05.2007 - 11:32
DZIEKUJE, na pewno sprobuje, ale nie jestem pewna czy chodzi o ten przepis "daovay. JA nie tylko jestem " raczkujaca' w wypiekaniu chlebka w automacie, ale rowniez w poruszniu sie w komputerze, nie zawsze mam syna pod reka,aby mi pomogl w tych zawilosciach.SERDECZNIE DZIEKUJE ZA MILE POWITANIE BASGO
Napisano 31.05.2007 - 13:07
TO WŁAŚNIE TEN PRZEPIS...JA PIEKĘ W FOREMKACH KEKSOWYCH BO NIE MAM AUTOMATU.
Napisano 29.10.2008 - 08:41
Ja jestem przeciwniczka kupowania mieszanek.Po pierwsze - wychodza drozej.Po drugie-nie wiadomo do konca jaki jest jej sklad (naczytalam sie roznych reczy).A po trzecie - najzdrowszy chleb, to chleb na zakwasie a nie na drozdzach.
#9 Gość_egipt_*
Napisano 18.03.2009 - 10:30
Przywiozłam ostatnio taką mieszankę z Włoch. Tam , na północy jest to bardzo popularne. Jednak zniechęciłam się po pierwszym wypieku. Nie ten smak. Jednak chleb przygotowany samodzielnie od początku do końca nie ma sobie równych.
Napisano 18.03.2009 - 21:11
Popieram
Napisano 19.03.2009 - 10:32
Tez popieram !!! A na dowód wkleiłam przepis na ciemny chlebek. I jestem bardzo dumna bo to mój pierwszy razowy chleb ze zmianami wprowadzonymi przeze mnie !!!
http://www.smaczny.p...w...c=7586&st=0
http://www.smaczny.p...w...c=7586&st=0
Napisano 09.08.2009 - 17:05
Kupowałem mieszanki chlebowe z Lidla już chyba z 10 razy i jestem bardzo zadowolony
Z jednego opakowania za 4,99zł wychodzą dwa bardzo dobre chleby po 800 gramów każdy
Z jednego opakowania za 4,99zł wychodzą dwa bardzo dobre chleby po 800 gramów każdy