Gość mejs Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Czytałam gdzieś o posypce do ciast tortowych z kaszy gryczanej i nie wiem gdzie to było. Może ktoś mi przypomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Tez bym chetnie skorzystała z tego przepisu .Moge tylko polecic....co czesto stosuje ...posypke z kokosu,jest bardzo prosta.Kokos wkładam do piekarnika i rumienie na złoty kolor.Na boki tortu nadaje sie idealnie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 znalazłam jeszcze jeden przepis...na posypke...2 łyzki masła-stopic i dodajemy10 dag migdałow lub orzechow dowolnie rozdrobnionych oraz pół szklanki cukru pudru...wkładamy do piekarnika i rumienimy na złoty kolor(nie zapomniec przemieszac co jakis czas)...ostudzic....jest to rowniez pyszny dodatek do kremu....np czekoladowego.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.