Extra Przepisy
Jakie Gary?
Rozpoczęty przez Miuriel, 09.05.2007 17:12
29 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09.05.2007 - 17:12
Stare garnki się wysłużyły, troszeczkę przy naszej pomocy, potłukły się nam 3 pokrywki, co nieco się przypaliło. Jako że nie były to garnki jakościowo najlepsze nie chciałabym kupować takich samych. Ogólnie mówiąc chciała bym uniknąć w nowych garnkach powyginanego dna, przypalania,chwiejnych uchwytów itp.
Tu moja prośba, pomóżcie wybrać garnki dobre jakościowo w rozsądnej cenie.
Jedyne kryterium jakim się dotąd kierowałam to waga ( leciutkie już miałam - dziękuje). Ważne jest również aby miały szklane pokrywki. Mogę zajrzeć do garnka nie podnosząc jej a co za tym idzie zmniejszam zużycie energii.
Tu moja prośba, pomóżcie wybrać garnki dobre jakościowo w rozsądnej cenie.
Jedyne kryterium jakim się dotąd kierowałam to waga ( leciutkie już miałam - dziękuje). Ważne jest również aby miały szklane pokrywki. Mogę zajrzeć do garnka nie podnosząc jej a co za tym idzie zmniejszam zużycie energii.
Napisano 14.05.2007 - 16:58
http://www.abcgospod...ki-fiskars.html
Zerknij tutaj,można je kupować na sztuki a ceny są w miarę przystępne.
W Ikei tez widziałam fajne garnki...
Zerknij tutaj,można je kupować na sztuki a ceny są w miarę przystępne.
W Ikei tez widziałam fajne garnki...
Napisano 14.05.2007 - 18:48
Zobacz tutaj: http://www.rynekagd.....php/cPath/5_63
Na innym forum dziewczyny chwaliły garnki tej firmy.
Na innym forum dziewczyny chwaliły garnki tej firmy.
Napisano 16.05.2007 - 19:19
Kochana....na takie ceny za sztukę to ja nie patrzę
Napisano 16.05.2007 - 19:21
Ja też na takie gary nie patrzę...myślałam,że źle widzę,ale jednak to jest cena za jeden garnek...strasznie wysoka
POZDRAWIAM!!!
Napisano 16.05.2007 - 19:55
O kurka, ja tu czegoś nie kumam . Z aukcji wynika, że chodzi o licytację zestawu. Super tanio to to nie jest, ale za 5 garnków to nie jest to też bardzo drogo, oczywiście to zależy również od jakości tych garnków.
Zaraz się skontaktuje ze sprzedawcą i dowiem się jak to jest naprawdę.
Zaraz się skontaktuje ze sprzedawcą i dowiem się jak to jest naprawdę.
Napisano 16.05.2007 - 19:56
Oj, dziewczęta ... tu nie chodzi o jedną sztukę , tylko cały zestaw za 339 zł.
I muszę powiedzieć , ze bardzo zgrabniutkie są. W dodatku mają szklane pokrywki.
I muszę powiedzieć , ze bardzo zgrabniutkie są. W dodatku mają szklane pokrywki.
MONIKA- dziewczyna RATOWNIKA :)
Napisano 16.05.2007 - 20:05
Moim zdaniem chodzi o komplet, ale dam znać kiedy dostanę odpowiedź od sprzedawcy.
Faktem jest, że zwrot "za sztukę" może być mylący.
Chyba kupię w końcu te gary na allegro albo w jakimś internetowym sklepie, bo obeszłam wszystkie sklepy w okolicy, same badziewie znalazłam. Czy ja mam takie duże wymagania?
Co prawda tych sklepów w okolicy jest niewiele, bo mieszkam daleko od dużego miast a po same garnki nie chce mi się jechać daleko.
Faktem jest, że zwrot "za sztukę" może być mylący.
Chyba kupię w końcu te gary na allegro albo w jakimś internetowym sklepie, bo obeszłam wszystkie sklepy w okolicy, same badziewie znalazłam. Czy ja mam takie duże wymagania?
Co prawda tych sklepów w okolicy jest niewiele, bo mieszkam daleko od dużego miast a po same garnki nie chce mi się jechać daleko.
Napisano 16.05.2007 - 20:07
A...STAROŚĆ NIE RADOŚĆ...ZA KOMPLET TO SIĘ OPŁACA !
Masz rację,dobre garnki wcale nie czekają sobie na nas w sklepie,za taką cenę komplet to kupuj bez namysłu,nie jest drogo.
Masz rację,dobre garnki wcale nie czekają sobie na nas w sklepie,za taką cenę komplet to kupuj bez namysłu,nie jest drogo.
Napisano 16.05.2007 - 20:08
Jeżeli to jest cena za komplet to pewnie,że jest nie wysoka,ale ja odniosłam wrażenie,że chodzi tutaj o 1 sztukę to tak jakby jeden garnek miał tyle kosztować.
Życzę Tobie Miuriel,żeby ta cena okazała się ceną za komplet,bo gary są naprawdę fajne i zgrabne i pewnie dobrze będzie się Tobie w nich gotowało.
Pozdrawiam
Życzę Tobie Miuriel,żeby ta cena okazała się ceną za komplet,bo gary są naprawdę fajne i zgrabne i pewnie dobrze będzie się Tobie w nich gotowało.
Pozdrawiam
POZDRAWIAM!!!
Napisano 17.05.2007 - 12:30
Oj dziewczyny..fajne te gary.Tak siedzę i czytam jakie jesteście bogate [chociaż ja też nie jestem biedna ],ale tyle pieniędzy za te garnki bym nie dała. Chyba żebym dostała w prezencie tobym napewno nie pogardziła. Moim zdaniem,zeby było tylko co w nie włożyć to w każdym się ugotuje.Może pomyślicie że jestem staroświecka, no ale to tylko ja sobie tak myśle.Bo to wszystko od zasobności kieszeni.