Jolanta Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja ma ochote zrobic to ciasto tylko mam pytanie czy mozna ugotowac budyn ale w mniejszej ilosci bo ja nie mam duzej blaszki,zamist z 3 budyni ugotowac z 1budyniu na dwie szklanki soku a wtedy ile dodac masla?Moze ktos tak robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Zrobilam to ciasto poprostu rewelacja masa przepyszna lekko kwaskowa to chyba zalezy z jakiego Kubusia sie robi ja zrobilam z malinowo-marchwiowo-jablkowego.Oczywiscie zmniejszylam proporcje na mase,czyli ugotowalam z dwoch budyni na 4 szkl. soku.Polecam naprawde pyszne!!! :D Moja ocena to 5 :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jol@ Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Skuszona wspaniałymi recenzjami, również postanowiłam zrobić to ciasto i ... nie zawiodłam się!!! :razz: Nie tylko pięknie się prezentuje, ale również bardzo smakuje!!! :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosewik Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Biszkopt z tego przepisu jest rewelacyjny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Dziękuję za przepis, ciasto wyszło super, tylko zamiast nasączonych biszkoptów i lukru posypałam je maczkiem, też zniknęło w trimiga. Pozdrawiam Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wygląda smakowicie - mniam :D Pozdrawiam i witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.