Dziekuję i pozdrawiam -Dorota
Przepisy Extra
Gratulacje
Rozpoczęty przez Katarzyna, 11.08.2007 20:21
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28.02.2008 - 09:56
Ja z Wami
. To forum ,to wspaniała sprawa .Poznałam wiele ciekawych osób ,wiele nowych ,sprawdzonych przepisów .A ostatnio otrzymałam wiele ciekawych informacji na temat .......uprawy winogron
. Zadne pytanie ,które tutaj zadałam ,nie pozostało bez odpowiedzi .
Napisano 28.02.2008 - 10:41
do liczby użytkowników forum należy podchodzić z dystansem, dużo ludzi się rejestruje jednak potem już się nie loguje na forum nie mówiąc już o merytorycznym udziale w dyskusji...domyślam się że już niedługo adm zrobi wiosenne porządki na forum
Napisano 28.02.2008 - 11:09
Zgadzam się co do porządków na forum...wiele osób nie odwiedziło nas już dosyć długo i nie wiadomo,czy w ogóle zamierza odwiedzić
POZDRAWIAM!!!
Napisano 28.02.2008 - 22:49
karafka_z_winem.gif 17,39 KB
0 Ilość pobrańRównież świętuję , to jedyne forum na które "wchodzę ". (chciałabym częściej ale syn okupuje komputer
Napisano 01.03.2008 - 02:00
Popieram trafny domysł DeLarge.
Pozdrawiam
Napisano 01.03.2008 - 16:10
Wysłaliśmy informację do 3500 użytkowników, którzy nie logowali się przez ostatnie 45 dni. 15 marca 2008 konta nieużywane przez ostatnie 2 miesiące zostaną usunięte. Nie będziemy usuwać kont osób, które pisały (nawet dawno) posty.
W ten sposób już za pół miesiąca na naszym forum pozostaną tylko osoby aktywnie korzystające z zasobów naszego forum. W ciągu ostatnich 2 miesięcy logowało się ponad 1000 osób - zobaczymy jaki będzie efekt wysłania informacji przypominającej o naszym forum.
Serdecznie pozdrawiam.
Marcin.
W ten sposób już za pół miesiąca na naszym forum pozostaną tylko osoby aktywnie korzystające z zasobów naszego forum. W ciągu ostatnich 2 miesięcy logowało się ponad 1000 osób - zobaczymy jaki będzie efekt wysłania informacji przypominającej o naszym forum.
Serdecznie pozdrawiam.
Marcin.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3000). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3000). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 03.03.2008 - 10:38
Również popieram.
Napisano 18.03.2008 - 17:06
Dziś dokonało się kolejne czyszczenie forum.
Usuniętych zostało około 2800 kont. Kryterium była ostatnia aktywność wcześniej niż 1 lutego 2008 oraz brak postów.
Nie usunąłem kont osób nieaktywnych od 1 lutego 2008, którzy posiadają przynajmniej jeden post - takich kont jest 1200. Dlaczego? Być może ktoś będzie chciał o coś zapytać wysyłając prywatną wiadomość - zawsze jest wtedy szansa na odpowiedź.
Tak więc podsumowując naszą statystykę - jest nas na forum*:
1678 osób aktywnych od 1 lutego 2008
w tym: 1239 "milczków" a 439 aktywnie uczestniczących w życiu forum
1202 osoby nieaktywne od 1 lutego 2008 z co najmniej jednym postem.
* Dane szacunkowe
Usuniętych zostało około 2800 kont. Kryterium była ostatnia aktywność wcześniej niż 1 lutego 2008 oraz brak postów.
Nie usunąłem kont osób nieaktywnych od 1 lutego 2008, którzy posiadają przynajmniej jeden post - takich kont jest 1200. Dlaczego? Być może ktoś będzie chciał o coś zapytać wysyłając prywatną wiadomość - zawsze jest wtedy szansa na odpowiedź.
Tak więc podsumowując naszą statystykę - jest nas na forum*:
1678 osób aktywnych od 1 lutego 2008
w tym: 1239 "milczków" a 439 aktywnie uczestniczących w życiu forum
1202 osoby nieaktywne od 1 lutego 2008 z co najmniej jednym postem.
* Dane szacunkowe
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Napisano 29.04.2008 - 19:44
A ja się cieszę,że po kłopotach z komputerem mogłam powrócic do grona aktywnych forumowiczów.
Jednocześnie dziękuję adminowi,że nie usunął mojego konta.
Jednocześnie dziękuję adminowi,że nie usunął mojego konta.
Załączone pliki
Napisano 29.04.2008 - 19:51
Jak już pisałem, nie są i nie będą (raczej) usuwane konta z postami.
Napisano 29.04.2008 - 23:49
Marcinie tak się cieszę że jest nas coraz więcej
Myślę że stałych osób jest więcej tylko nie logują się
a tylko przeszukują forum
Myślę że i tak nic złego z tego nie wynika
i powinniśmy się cieszyć że takie osoby są
Ważne jest to że jest taka stronka która doradzi na wszelkie troski
Całuski dla wszystkich którzy są z nami
Myślę że stałych osób jest więcej tylko nie logują się
Myślę że i tak nic złego z tego nie wynika
Ważne jest to że jest taka stronka która doradzi na wszelkie troski