Skocz do zawartości

Filety Rybne W Cieście Naleśnikowym


walentyna

Rekomendowane odpowiedzi

Filety ok 1kg. (np. z pangi) przyprawić wg.swojego gustu Ciasto naleśnikowe , gęściejsze. Obtoczyć kawałki filetu w cieście i smażyć większej ilości oleju. Sos; 2szkl.wody 1/2szkl.oleju 3liście laurowe 1mały ketchup ostry 3 łyżki octu 3 łyżki cukru sól pieprz do smaku } wszystko razem zagotować 4ogórki korniszone , 3 cebulki , 1/2 papryki czerwonej , 1/2 papryki żółtej pokroic w kosteczkę i dodać do sosu chwilke pogotowac razem . Rybę układać na miskę i zalewać sosem z warzywami na przemian. post-7818-1195118048_thumb.jpg Smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.