wrotka85 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Składniki: 4 kg ogórków 5-6 cebul Zalewa: 0,5 szklanki octu 0,5 szklanki oleju 1 szklanka cukru 1 przecier pomidorowy (słoiczek) - najlepeij Pudliszki Ogórki pokroić w plastry, cebulę poszatkować. Dodać 2 łyżki soli, zostawić na 2 godziny i odcisnąć. Dodać zalewę. Pasteryzować 10-15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGA Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ta sałatka rzeczywiście jest super. Gratulacje! jest bzrdzo prosta i bardzo smaczna. Zrobiłam z ostatnich ogórków i stwierdzam, że było warto. Dziękuję za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.