kasienia

Polewa czekoladowa do ciast

2 posty w tym temacie

POLEWA CZEKOLADOWA DO CIAST 2 łyżki margaryny 2 łyżki mleka 2 łyżki kakao 4 łyżki cukru Wszystko zagotować na małym ogniu.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Polałam tą polewą "cielaczka". Ja zawsze rozpuszczam margarynę, osobno w szklance łącze mleko, kakao i cukier, następnie wlewam do margaryny.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz
r e k l a m a

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.