Witam,
Mam przyjemność poinformować, że w dniu dzisiejszym rozpoczyna działalność nasz Smaczny Sklep Internetowy. Oferta naszego sklepu obejmuje towary, które przydadzą się w każdej kuchni. Znajdziesz u nas wszelkie akcesoria kuchenne, sprzęt agd a także unikalny asortyment przypraw, przetworów oraz innych kulinarnie ciekawych produktów. Żaden opis nie zastąpi jednak naocznego zapoznania się z ofertą naszego sklepu.
Zakupy w Sklepie są łatwe i bezpieczne. Oferujemy wiele sposobów płatności oraz m.in. możliwość zwrotu towaru w ciągu 30 dni bez żadnych pytań z naszej strony. Wszystkie informacje na temat sposobu przeprowadzania zakupów znajdziesz tutaj.
Ten dział naszego forum powstał w celu zapewnienia Wam wszelkich informacji na temat oferty naszego sklepu oraz sposobu korzystania z niego. Jeżeli tylko masz jakiekolwiek pytanie związane ze sklepem nie wahaj się go tutaj zadać. Żadne pytanie nie pozostanie bez odpowiedzi.
Sklep prowadzimy we współpracy z serwisem MniamMniam.pl, który działalność handlową prowadzi już od ponad 2 lat. Dzięki temu nie startujemy z niczym - mamy opinie klientów oraz duże doświadczenie w obsłudze klienta. Myślę, że zapewni Wam to pełne zadowolenie z zakupów w naszym sklepie.
Na koniec jeszcze raz link do naszego sklepu:
Smaczny Sklep Internetowy
Serdecznie zapraszamy
Marcin i Dorota
Extra Przepisy
Otwieramy Smaczny Sklep
Rozpoczęty przez Marcin, 17.06.2008 23:51
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17.06.2008 - 23:51
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Napisano 18.06.2008 - 11:54
Marcinie właśnie wróciłam z Waszego sklepiku
Czego tam niema
Świetny pomysł
Tym razem nic nie kupiłam , ale po powrocie z wakacji
Czego tam niema

Świetny pomysł

Tym razem nic nie kupiłam , ale po powrocie z wakacji
Napisano 19.06.2008 - 16:44
Super! Ja kupowałam na tortownia.pl .Teraz mam "bliżej"