ania19 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 hej:) ciesze sie że smakowało, stwierdzam jednak że mój sos przy twoim to porażka kulinarna hehe:D, pozdrowionka dla Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 DanielQ bardzo ci dziekuje za mily komentarz i ciesze sie ze smakowalo :D Aniu19 no co ty, obydwa sosiki sa dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anetaa_87 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 wspaniały przepis :) a co najwazniejsze smakowało innym. polecam przepis wszystkim którzy uczą lub zaczynaja sie uczyć gotować (jak ja) - prosty i bardzo dobry sosik :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dziękuję ci anetaa_87 za miły komentarz , za wypróbowanie przepisu i cieszę się że smakowało :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Fajny sos, ja robię podobny, ale jak widać diabeł tkwi w szczegółach i to one są - te drobnostki przesądzają o jakości potrawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzi Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Próbowałam i wyszło super:) Zwykle lubie jakąś inwencję twórczą ale tym razem się powstrzymałam i nie żałuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zagotowana Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Przepis z mięsem genialny! Bardzo pożywne i pyszne spagetti :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zuzi i zagotowana , dzięki za wasze miłe komentarze, świetnie że spaghetti wam smakuje :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakija Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Trzeba przyznac ze zdjecia zachecaja jak najbardziej wiec chetnie sprobuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania77 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam:) ja robię podobny sos tylko nie zagęszczam mąką, ale to kwestia gęstości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie ma to jak domowy sosik :) pyszności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armenika Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ja zamiast mielonego wolę kurczaka (może być zmielony) jest mniej tłusty i masa warzyw. Marchewka, brokuł, oliwki, cebula, czosnek - do wyboru do koloru:) Pieczarki i kukurydza też są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam, oczywiście sos można przygotować z chudym mięsem kurczaka i warzywami jeśli ktoś lubi :) modyfikacje mile widziane. Nam jednak najbardziej smakuje w tej wersji którą podałam. Ale jak to sie mówi, kwestia smaku i gustu :) Ania77 ten sos koniecznie zagęszczam inaczej byłby za rzadki. Może masz inne proporcje i wychodzi ci gęściejszy. Pozdrawiam i polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Uwielbiam spaghetti. Dzisiaj zajadam :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.