Skocz do zawartości

Spaghetti z bazylią


Bahus

Rekomendowane odpowiedzi

Spaghetti z bazylią

40 dag saghetti

200 ml gęstej kwaśnej śmietany

2 łyżki posiekanej świeżej bazylii

10 dag startego parmezanu

2 ząbki czosnku sól do smaku

Czosnek przecisnąć przez praskę. Wymieszać ze śmietaną. Dodać posiekaną bazylię i parmezan. Posolić do smaku. Spaghetti ugotować al dente w dużej ilości osolonej wody. Odcedzić. Wymieszać z sosem. Zagotować. Podawać bardzo gorące

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 lata później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.