Skocz do zawartości

Farsz Do Pierogów


sylwuśka

Rekomendowane odpowiedzi

Mieszkam w Angli, a tu z twarogiem jest ciężko, a o pierogach tylko mozna siedzieć i marzyć. Kiedyś wpadłam na pewnien pomysł, którym chcem się z wami podzielić. Farsz na pierogi: Ziemniaki ( średni garnek ) 2-Serki wiejskie Cebula Zimniaki gotujemy, ciepłe jeszcze zimniaki ugniatamy tłuczkiem do ziemniaków. Czekamy aż toszke przestygną i wlewamy serki wiejskie. Cebulke smażymy na maśle lub oleju i dodajemy do warszu. Wszystko przyprawiamy i mamy gotowy warsz :mrgreen: Musze wam powiedzieć, ze piergoi z serkiem wiejskim naprawde są smaczne i musze przyznac że do tej pory nikt nie zauważył różnicy. Musimy pamiętać by pod żadnym pozorem nie wylewać wody, która znajduje się w serkach. Wszystko razme wlewamy do ziemniaczków i gnieciemy :oops:

post-13112-1234090115_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.