Przepisy Extra
Witam :)
Rozpoczęty przez karmelka86, 23.03.2009 17:08
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23.03.2009 - 17:08
Witam, poszukiwałam przepisu na sałatkę i natknęłam się na wasze forum ku mojej uciesze.
Znalazłam już parę przepisów które mnie zainteresowły i dziś po pracy pierwszy zrealizuję mam nadzieję że bedzie pysznie bo kucharka ze mnie narazie marna bo początkująca. Pozdrawiam wszystkich .
Napisano 23.03.2009 - 17:11
Witam Cię serdecznie 
Znajdziesz tu jeszcze wiele ciekawych i wcale nie skomplikowanych przepisów, a już na pewno smacznych
Znajdziesz tu jeszcze wiele ciekawych i wcale nie skomplikowanych przepisów, a już na pewno smacznych
Pozdrawiam, Katarzyna 

Napisano 23.03.2009 - 17:13
dla mnie najważniejsze teraz jest żeby nie były skomplikowane
Napisano 23.03.2009 - 22:54
Karmelko witam Cię, nie ma skomplikowanych przepisów. Krok po kroku i przekonasz się osobiście jakie wspaniałe pyszności będziesz robiła.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam
Napisano 24.03.2009 - 07:12
Karmelko, witam i pozdrawiam. Życzę sukcesów w kuchni.
Napisano 24.03.2009 - 19:13
Witaj na forum Karmelko
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 3000). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad. Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 3000). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad. Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
#7 Gość_Mała-Maria_*
Napisano 24.03.2009 - 19:45
Witam Cię Karmelko