Czy pojemnik próżniowy to dobry pomysł na prezent urodzinowy dla gospodyni domowej?
Przepisy Extra
Pojemniki Próżniowe
Rozpoczęty przez rybshi, 29.10.2009 14:56
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.10.2009 - 14:56
Napisano 30.10.2009 - 09:59
Uważam, że tak ! Osobiście chętnie otrzymałabym taki prezent !
Napisano 30.10.2009 - 12:43
Rzecz na pewno przydatna w kuchni,ale czy stosowna na prezent? No nie wiem.
Ja sugerowałabym jednak coś osobistego,cos tylko dla tej osoby, np.jakis kosmetyk (warto wczesniej dyskretnie dowiedziec sie co preferuje i uzywa), jakis fajny ciuszek,karnet do salonu piekności lub poprostu kupic piękny bukiet kwiatów. A może własnoręcznie upieczony tort? Ewentualnie zamówiony w cukierni
?
Ja sugerowałabym jednak coś osobistego,cos tylko dla tej osoby, np.jakis kosmetyk (warto wczesniej dyskretnie dowiedziec sie co preferuje i uzywa), jakis fajny ciuszek,karnet do salonu piekności lub poprostu kupic piękny bukiet kwiatów. A może własnoręcznie upieczony tort? Ewentualnie zamówiony w cukierni
--
Napisano 01.11.2009 - 18:02
Ja osobiście lubię dostawać praktyczne prezenty. Poza tym z kosmetykami czy ciuchami to trudno trafić, a takie pojemniki na pewno się przydadzą. Moja ciocia ma taki wynalazek i jest zadowolona. Nie pamiętam dokładnie jakiej firmy, ale się zapytam i odpiszę.
Napisano 01.11.2009 - 22:10
No właśnie chodzi o to że solenizantka z tego co zauważyłam na przestrzeni lat woli prezenty praktyczne niż osobiste i tak sobie pomyślałam, że może właśnie pojemniki próżniowe. Sama mam i z nich często korzystam, więc pomyślałam że może ciocia też będzie zadowolona jak coś takiego będzie miała u siebie w kuchni (ze sprawdzonych źródeł wiem, że jeszcze nie ma), ale wolałam się skonsultować.
#6 Gość_edithka_*
Napisano 07.01.2010 - 23:26
Widzę ze nie tylko ja wybrałam taki prezent, takie <adres usunięto> to nie tylko praktyczny, ale także estetyczny prezent, moja mama (prawdziwa Pani domu) była zachwycona.
Napisano 08.01.2010 - 10:51
Jakiej firmy te pojemniki ?
#8 Gość_Garnek24_*
Napisano 08.12.2010 - 12:10
Moim zdaniem pojemniki próżniowe na prezent dla gospodyni domowej,to bardzo dobry pomysł. Nie są drogie,ale za to bardzo przydatne w kuchni. Pojemniki sa różnych firm,w zależności od budżetu oraz tego gdzie będziemy je kupowac.