Ostatnio zastanawiałam się, że fajnie byłoby mieć zestaw do dipów. To jest coraz popularniejsza metoda przystawek. Może macie jakieś fajne propozycje?
Zestawy Do Dipów
Rozpoczęty przez
Gość_michalina123_*
, 06.07.2010 12:07
3 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość_michalina123_*
Napisano 06.07.2010 - 12:07
#2 Gość_martadella_*
Napisano 06.07.2010 - 20:38
Ja mam taki zestaw i jest świetny. różne sosy są coraz bardziej popularniejsze. Tak samo jak popularne stało się gotowanie wraz z przyjaciółmi. Ja kupiłam w jakimś sklepie, dokładnie nie pamietam, bo to było kawałek czasu temu, ale może sobie przypomnę nazwę to Ci powiem.
#3 Gość_michalina123_*
Napisano 07.07.2010 - 13:57
A mogłabyś jednak poszukać? Może by Ci się udało zobaczyć gdzie to kupowałaś. Ja póki co mam zwichnięta nogę i nie bardzo mam jak się wybrać na miasto. A ciągle ktoś mnie odwiedza, więc takie coś by mi się przydało.
Napisano 08.07.2010 - 14:29
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||