Jedzenie Na Mieście
Rozpoczęty przez
Gość_truskavka_*
, 19.10.2010 13:48
9 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość_truskavka_*
Napisano 19.10.2010 - 13:48
Jeśli już wychodzicie coś zjeść poza domem to jakie miejsca wybieracie? Patrzycie na cenę czy na przykład wybieracie restaurację pod względem rodzaju serwowanej kuchni. Ja muszę szczerze napisać, że często mój wybór pada na miejsce które ma miłą atmosferę, a w powietrzu unosi się smakowita woń
A Wy?
Napisano 20.10.2010 - 14:01
Szczerze? Przede wszystkim patrzę na cęnę. oczywiscie nie oznacza to,że smak potraw i warunki w jakich są przygotowane nie ma dla mnie znaczenia ( dlatego np będąc w Krakowie raczej pójdę do " u Romana" niż na kebab, który swoja drogą nie należy do najtańszych). Myśle,że takich osób jak ja jest więcej. Takie czasy
Napisano 25.02.2011 - 11:06
Zgadzam się z tym! Ja akurat jestem z Poznania i znam miejsca, gdzie mozna zjeśc na mieście smaczne jedzenie tańsze i na pewno w podobnej cenie co kebab. Jeśli chodzi o wybór miejsca, gdzie zjem, to kieruję się ceną, ale atmosfera jest równie ważna. Nie przepadam za plastikowymi widelcami. Lubię tanie restaurację z domowym jedzeniem.
Napisano 24.03.2011 - 13:33
Użytkownik kotlecik dnia 20.10.2010 - 14:01 napisał
Szczerze? Przede wszystkim patrzę na cęnę. oczywiscie nie oznacza to,że smak potraw i warunki w jakich są przygotowane nie ma dla mnie znaczenia ( dlatego np będąc w Krakowie raczej pójdę do " u Romana" niż na kebab, który swoja drogą nie należy do najtańszych). Myśle,że takich osób jak ja jest więcej. Takie czasy
Jakże bliska mi Twoja filozofia! A krakowskie kebaby to rzeczywiście drożyzna
http://gotowanie.manifo.com/ - moje ulubione przepisy.
Napisano 28.09.2011 - 12:29
Ja tez lubię skoczyć na kebab, ale ostatnio moje ulubione miejsce się zepsuło, wystarczy że zmieniła się obsługa i kebab jest do kitu
myślałam że maja jakieś normy ale widać wszystko zależy od pani która nakłada
Napisano 13.11.2011 - 13:42
Ja w zasadzie rzadko jadam na mieście,ale gdy jedziemy gdzieś dalej to zawsze zajeżdżamy na obiad,deser i kawę do jakiegoś zajazdu...mamy kilka swoich ulubionych i w nich jadamy
POZDRAWIAM!!!
Napisano 15.03.2012 - 15:42
Jedzenie na mieście nie jest tanią sprawą,chyba że wiemy gdzie i mamy swoje ulubione miejsca. Zazwyczaj są to oczywiście fast foody,co dodatkowo nie wpływa korzystnie na nasz organizm,ale w końcu czasem można zaszaleć
Napisano 17.03.2012 - 15:28
na mieście to tylko kfc, kebab, budka z hamburgerami i ewentualnie chińska knajpa i kurczak w 5 smakach w sosie słodko kwaśnym i to wszystko co jem na mieście.
Napisano 24.05.2012 - 12:05
Ha! Właśnie szukałam takiego tematu. Czasami zdarza mi się zjeść coś na mieście i szczerze mówiąc - nie bardzo wiem, które restauracje w okolicach Rynku we Wrocławiu są najlepsze. Jesteście może z Wrocławia? Często wpadam do Dominikańskiej. A Wy jakie macie opinie?
Napisano 24.05.2012 - 12:07
Użytkownik Walczykk dnia 17.03.2012 - 15:28 napisał
na mieście to tylko kfc, kebab, budka z hamburgerami i ewentualnie chińska knajpa i kurczak w 5 smakach w sosie słodko kwaśnym i to wszystko co jem na mieście.
Użytkownik Uzytkownik1 dnia 15.03.2012 - 15:42 napisał
Jedzenie na mieście nie jest tanią sprawą,chyba że wiemy gdzie i mamy swoje ulubione miejsca. Zazwyczaj są to oczywiście fast foody,co dodatkowo nie wpływa korzystnie na nasz organizm,ale w końcu czasem można zaszaleć 
też tak uważam - czasami można zaszaleć. Byle nie codziennie