Przepisy Extra
Szukam patelni lub foremek do wypieku tzw. ORZESZKÓW
Rozpoczęty przez Gość_Nicole8_*, 04.07.2005 10:18
4 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość_Nicole8_*
Napisano 04.07.2005 - 10:18
Jeżeli ktoś z Was wie, gdzie można dostać taką patelnię lub foremki i może podzielić się informacją, to będę wdzięczna. A może ktoś z Was chce odsprzedać
Napisano 04.07.2005 - 12:58
formę do pieczenia orzeszków kupisz(mam nadzieję) w sklepach z gospodarstwem domowym, takich ''zwykłych'' z garnkami emaliowanymi,słoikami itp.nie ma ich w supermaketach gdzie większość ludzi robi wszelkie zakupy.Życzę udanych orzeszków w nowo zakupionej foremce.Pozdrawiam gorąco!!
Napisano 15.07.2005 - 11:19
Jeśli nie dostaniesz ich w sklepach specjalistycznych z AGD, spróbuj na bazarkach - szczególnie od osób zza wschodniej granicy - często je mają. Pozdrawiam, aanutka
Napisano 03.08.2005 - 02:00
Dokładnie szukałam tego samego( przez jakieś 2 lata)...Spotkałam to przypadkiem w Auchanie pod nazwą "gałeczko-kuleczki".Mam nadzieję, ze i Ty je dostaniesz:)...Pozdrawiam
Napisano 29.08.2006 - 17:27
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 3200). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1190). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 3200). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1190). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...