Przyznajcie się czy i jak często stołujecie się w McDonaldzie, KFC i innych przepysznie zdrowych fastfoodach. Co myślicie o ich istnieniu i serwowanym jedzeniu?
Extra Przepisy
Fastfoody I Inne Takie...
Rozpoczęty przez dwukropek, 24.03.2011 12:03
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.03.2011 - 12:16
Ja odwiedzam McDonalda (oczywiście jak mam go po drodze) tylko ze względu na shake'a, natomiast pozostałe jedzenie jakoś mnie nie interesuje...
A Ty jak często stołujesz się w tym miejscach
A Ty jak często stołujesz się w tym miejscach
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Napisano 24.03.2011 - 12:26
Nie znoszę McDolanda i jego pompowanych bułek. Jedyna rzecz, którą w nim cenię to lody
Reszta dla mnie kategorycznie odpada (nawet frytki jakieś takie bardzo średnie mają)
http://gotowanie.manifo.com/ - moje ulubione przepisy.
Napisano 29.03.2011 - 14:26
Mc'Donalda raczej nie odwiedzam, natomiast pizzę jem dosyć często. Co do innych tego typu rzeczy, to jem jedynie robione przez siebie meksykańskie tortille
Napisano 08.04.2011 - 15:32
mmmm...tortilleeee....tu zahaczamy o moje uzależnienia ;p
http://gotowanie.manifo.com/ - moje ulubione przepisy.