Extra Przepisy
94 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01.08.2011 - 10:04
Witam. Bardzo ładne macie torciki
fajne pomysły macie dziewczyny. Pokaże swój pierwszy torcik dla Synusia na 7 urodzinki
. Baardzo lubi okres średniowiecza...rycerzy...oraz wszystkiego co się z tym wiążę
Dlatego taki torcik, ale figurki niestety zabawkowe
. Próbowałam sama s masy marcepanowej coś ulepić
, ale jak się okazuje nie mam takich zdolności plastycznych
, więc pożyczyłam rycerzy i drabinkę u Syna
Napisano 01.08.2011 - 11:52
Witaj na forum 
Torcik bardzo ładny, Synuś na pewno był zadowolony z takiej słodkiej niespodzianki
Torcik bardzo ładny, Synuś na pewno był zadowolony z takiej słodkiej niespodzianki
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 01.08.2011 - 13:03
Dziękuje za ciepłe słówka
torcik robiłam rok temu, teraz już widzę wszystkie niedociągnięcia
, ale to mój PIERWSZY...więc mam do niego sentyment.
Dla Córci robiłam na roczek mniej skomplikowany i rozbudowany torcik, ale już z pomocą i radą dziewczyn z różnych forum "tortowych"
Napisano 01.08.2011 - 13:47
Śliczny
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Napisano 04.08.2011 - 20:44
Super!!! Masz talent
Napisano 04.08.2011 - 22:39
Dziękuje 3 godziny dekorowałam
Dziewczyna nie chciała kroić
Napisano 05.08.2011 - 10:29
Nie dziwię się, ja też bym go nie ruszyła tylko wpatrywała się w niego
Napisano 08.08.2011 - 23:12
Witam, temat został "przypięty" w dziale Torty i torciki jako temat do wklejania samych zdjęć tortów (czyli takich, które nie zawierają przepisów). Torty z przepisami proszę wklejać jako osobne tematy. Pozdrawiam.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 09.08.2011 - 18:56
Witam 
Marcinie, dziękuje za otwarcie nowego tematu
. jeżeli jest to możliwe, proszę usunąć mój post nr9
. Już wszystko ok i na miejscu.
mart suuuper torty
zazdroszczę talentu
praca z masą cukrową to sztuka!!!
Marcinie, dziękuje za otwarcie nowego tematu
mart suuuper torty
Napisano 14.08.2011 - 16:36