aanutka Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Czy ktoś z Was może wie, czemu, kiedy piekę sernik z brzoskwiniami - taki z pianą z białek na wierzchu i kruszonką, to czasem piana jest taka, jaka powinna - czyli bezowa, a czasem robi się miękka i gumowata??? Proszę o radę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uretan Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Masa bezowa musi schnąć. Lekko uchyl drzwiczki piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.