Mam nadzieję znaleźć na tym forum mnóstwo przepisów i porad, które uchronią mnie przed kulinarną katastrofą (choć wiadomo, że te są w pewnej ilości nieuniknione)
Pozdrawiam
Witam
Rozpoczęty przez Iron_man, 12.12.2011 17:09
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12.12.2011 - 17:09
Napisano 12.12.2011 - 19:41
Witaj, przepisów i porad jest tutaj dostatek, korzystaj z nich do woli.
Napisano 14.12.2011 - 12:22
Witaj, mam nadzieję, że znajdziesz tutaj odpowiedzi na swoje pytania
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Napisano 14.12.2011 - 14:56
Witaj
POZDRAWIAM!!!