ziarna ryżu - 2 / 3 szklanki
cebuli - 1.
Konserwy rybne
Marchew - 2-3 sztuk.
Jaja - 5 szt..
Jabłka - 2 szt.
ser -200 gr.
Majonez.
Ryż ugotować do zrobienia. Cebula cięcia małych liter i wymieszać z ryżem. Marchew, jajka, gotować, aż gotowane. Wszystkie następnie przetarł na tarce (żółtka na bok do dekoracji). Jabłka do nacierania na grubej tarce (najlepiej bezpośrednio przed reupload je do warstwy).
Ser ruszt , otworzyć słoik z ryb, jeżeli dużo płynów, odcedzić i mash ryb z widelcem.
Zbieranie:
Warstwę ryby. Marchew. Białko jaj, jabłko,Sera. Następnie grubą warstwą majonezu
Wszystkie warstwy powtórzyć w takiej samej kolejności. Top ponownie wlać warstwę majonezu i posypać tartym żółtka. Każda warstwa na skraju sałatkowe, starannie prasowane widelec, więc oni się równomiernie. Najlepiej, jeśli sałatka namoczyć na noc.