Skocz do zawartości

Pyza

Smakowicze
  • Postów

    7
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    śląskie

Osiągnięcia Pyza

Żółtodziób

Żółtodziób (2/14)

  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ja robię podobne, tylko zamiast parówki daję plaster szynki :( .
  2. Dziękuję za e-maila w tej sprawie, dawno nie zaglądałam , bo goni mnie praca :( . Swoją cegiełkę dołożyłam, mam nadzieje, że Łukasz szypko wróci do zdrowie czego mu z całego serca życzę.
  3. Stołów pięknie ozdobionych, jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam rodziny! Żadnych sporów, żadnych kłótni, niechaj nikt nie będzie smutny - grunt to dobre wieść pożycie, a karpiowi... daruj życie! I każdemu - przyjaciela, co czasami łzę ociera... i wszystkiego co Wam trzeba, no i jeszcze gwiazdki z nieba
  4. Maleństwo się Wam urodziło wielki szum do domu wprowadziło. To dzisiaj Dorotka Mamusią została;) I swojego synka będzie przewijała :P
  5. Jaki wagowo ma być ten serek, bo teraz w sprzedaży są różne ? Tak sobie myślę nad tym co napisała " Kasiulek" i może by można dodać ten serek waniliowy, wtedy by były słodsze, co o tym sądzicie ?
  6. Ja często smażę pstrąga, bo bardzo nam w domu smakują, a robie to tak : po oczyszczeniu rybkę posypuję solą, i obtaczam w mące, na patelni rozgrzewam oliwę z dodatkiem masła i smażę rybkę z obu stron. Do środka ryby dobrze jest włożyć plasterek zmrożonego masła. Po usmażeniu na talerzu możesz położyć krążek cytryny, a pstrąga polać smażonymi na maśle płatkami migdałowymi.
  7. Witam cię Aniu, ja też jestem tu nowa, na pewno będzie nam tu dobrze :smile:
  8. Kasiulek Ty masz racje, sprawdziłam autora tego przepisu i TY nim jesteś !!!! Twój murzynek jest super szypki i smaczny, zrobiłam go w mig i jeszcze dałam przepis mamie i koleżance. Murzynka polałam polewą czekoladową i posypałam kokosem :smile:
  9. Dziękuje Wam za przywitanie, jest mi bardzo miło :smile: Wczoraj wieczorem upiekłam dzięki Wam "błyskawiczny murzynek" , a teraz zabiorę się do robienia "prażoków " Pozdrawiam.
  10. Pyza

    Prażoki

    Ja nigdy tego nie jadłam i nawet nie słyszałam :smile: ale dziś odrobię tę zaległość w moim życiorysie i zaraz się zabiorę za gotowanie. Mam jednak pytanie czy do tego podaje się mięsko, jajko , a może już nic ?
  11. Witam wszystkich bardzo serdecznie :P mam nadzieje, że przyjmniecie mnie do swojego grona i pomożecie mi czasami zaskoczyć moją rodzinkę czymś smakowitym. Na forum trafiłam przypadkiem szukając jakiegoś przepisu i bardzo mi się spodobało. Nie jestem dobrą kucharką, ale czuję, że to się może zmienić :smile:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.