Dietetyczna pasta z wędzonej makreli i jajek

Dodane przez w dniu
1 opinia | Wyraź opinię
3.733333333 stars based on 15 reviews Pasty

Składniki:

1 wędzona makrela (ok. 30 dag)
5 jajek
5 łyżek jogurtu naturalnego
2 łyżki musztardy
koperek
pieprz ziołowy

Sposób wykonania:

Makrele obrać ze skóry, ości i rozdrobnić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę.

Do miski przełożyć wędzoną makrelę, jajka, jogurt naturalny, musztardę i koperek. Przyprawić solą morską i pieprzem ziołowym. Wszystko razem dokładnie wymieszać i włożyć do lodówki do schłodzenia.

Przepis można stosować również w diecie wysokobiałkowej (protal), w I fazie.

Smacznego.

7117
sprawdzonych przepisów
oraz
1497
porad kulinarnych
informacje o
KALORIACH I WARTOŚCIACH ODŻYWCZYCH
przy każdym przepisie
ZERO
REKLAM
KALKULATOR KALORII
i wartości odżywczych
możliwość
DODAWANIA
własnych przepisów
Koszt dostępu wynosi od 1,66 zł miesięcznie (zależy od wybranego okresu abonamentu i sposobu płatności). Możliwość płatności przelewem elektronicznym, sms'em, kartą kredytową.
r e k l a m a
Komentarze do przepisu:
Dziękuję :)
Dorota [2013-01-10 11:09:32]
Dodaj komentarz:
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2016. Wszystkie prawa zastrzeżone.