Dietetyczna pasta z wędzonej makreli i jajek

Dodane przez w dniu
11 odsłon dziennie
1 opinia | Wyraź opinię
3.733333333 stars based on 15 reviews Pasty

Składniki:

1 wędzona makrela (ok. 30 dag)
5 łyżek jogurtu naturalnego
2 łyżki musztardy
pieprz ziołowy

Sposób wykonania:

Makrele obrać ze skóry, ości i rozdrobnić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę.

Do miski przełożyć wędzoną makrelę, jajka, jogurt naturalny, musztardę i koperek. Przyprawić solą morską i pieprzem ziołowym. Wszystko razem dokładnie wymieszać i włożyć do lodówki do schłodzenia.

Przepis można stosować również w diecie wysokobiałkowej (protal), w I fazie.

Smacznego.

r e k l a m a
Komentarze do przepisu:
Dziękuję :)
Dorota [2013-01-10 11:09:32]
Dodaj komentarz:
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2016. Wszystkie prawa zastrzeżone.