Dietetyczna pasta z wędzonej makreli i jajek

4.6 stars based on 5 reviews Pasty
Autor:
Dodano:

Odsłon dziennie: 9

Składniki:

1 wędzona makrela (ok. 30 dag)
5 jajek
5 łyżek jogurtu naturalnego
2 łyżki musztardy
koperek
sól morska
pieprz ziołowy

Sposób wykonania:

Makrele obrać ze skóry, ości i rozdrobnić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę.

Do miski przełożyć wędzoną makrelę, jajka, jogurt naturalny, musztardę i koperek. Przyprawić solą morską i pieprzem ziołowym. Wszystko razem dokładnie wymieszać i włożyć do lodówki do schłodzenia.

Przepis można stosować również w diecie wysokobiałkowej (protal), w I fazie.

Smacznego.

r e k l a m a
Zobacz także podobne przepisy:
Do poczytania:
Sprawdź także inne przepisy:
jajko jogurt odchudzanie pasty pieprz ryby sól sól morska Wielkanoc Pokaż wszystkie słowa kluczowe
Komentarze do przepisu:
zwykle robię bez jogurtu, ale spróbuję przy najbliższej okazji.
werks [2014-06-09 14:08:01]
Dziękuję :)
Dorota [2013-01-10 11:09:32]
Smaczne i zdrowe:)
Inka [2013-01-09 21:00:07]
w fazie Protal I musztarda jest zabroniona :)
wojbor [2012-02-16 19:11:00]
Skomentuj

Autor:
Dimpart 2003 - 2015
Grafika wykonana przez: artseven.pl
?>