naglowek smaczny.pl przepisy kulinarne
Autor: Malinowa
Dodano: 15.11.2011
Odsłon dziennie: 13

Zdjęcia Komentarze

Składniki:

30 dag wędzonej makreli (1 sztuka)
6 jajek
10 dag cebuli (1 sztuka)
20 dag ogórków kiszonych (3-4 sztuki)
1 ząbek czosnku
2 łyżki musztardy
2 łyżki majonezu
sól
pieprz

Sposób wykonania:

Wędzoną makrelę oczyścić z ości. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w małą kostkę. Cebulę i ogórki kiszone pokroić również w małą kostkę. Ogórki dodatkowo odcisnąć z soku. Czosnek obrać i zmiażdżyć.

Do miski przełożyć wędzoną makrelę, jajka, cebule, ogórki kiszone i czosnek. Następnie dodać musztardę i majonez. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gotową pastę schłodzić w lodówce.

Smacznego.

Chcesz otrzymywać smaczne przepisy prosto na maila? Nie zwlekaj i zapisz się:
Smaczne listy są darmowe a Twój adres zostanie użyty TYLKO do wysyłania smacznych przepisów.
Codziennie nowe przepisy na Facebooku:
Zobacz także podobne przepisy:
Sprawdź extra przepisy na extra.smaczny.pl:
Do poczytania:
Sprawdź także inne przepisy:
Komentarze do przepisu:
ja dałam o 2 jajka mniej
n [2012-11-10 17:36:42]
Potwierdzam pasta pycha,tylko musi być schłodzona wtedy dopiero nabiera smaku..
Mirek [2012-02-29 18:23:10]
Skomentuj

Autor:
Na czasie
 
Extra przepisy
 
Ostatnio szukane
 
Najnowsze przepisy
 
Najlepsze przepisy
 
Wyszukaj na forum | Wyszukaj wg słów kluczowych | Lista przepisów | Polityka cookies | Regulamin | Reklama w serwisie | Kontakt
Dimpart 2003 - 2015
Grafika wykonana przez: artseven.pl