Pyszna pasta rybna

Dodane przez w dniu
23 odsłony dziennie
4 opinie | Wyraź opinię
3.6 stars based on 25 reviews Pasty

Składniki:

30 dag wędzonej makreli (1 sztuka)
6 jajek
10 dag cebuli (1 sztuka)
20 dag ogórków kiszonych (3-4 sztuki)
1 ząbek czosnku
2 łyżki musztardy
2 łyżki majonezu
pieprz

Sposób wykonania:

Wędzoną makrelę oczyścić z ości. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w małą kostkę. Cebulę i ogórki kiszone pokroić również w małą kostkę. Ogórki dodatkowo odcisnąć z soku. Czosnek obrać i zmiażdżyć.

Do miski przełożyć wędzoną makrelę, jajka, cebule, ogórki kiszone i czosnek. Następnie dodać musztardę i majonez. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gotową pastę schłodzić w lodówce.

Smacznego.

7007
sprawdzonych przepisów
oraz
1497
porad kulinarnych
informacje o
KALORIACH I WARTOŚCIACH ODŻYWCZYCH
przy każdym przepisie
ZERO
REKLAM
KALKULATOR KALORII
i wartości odżywczych
możliwość
DODAWANIA
własnych przepisów
Koszt dostępu wynosi od 1,66 zł miesięcznie (zależy od wybranego okresu abonamentu i sposobu płatności). Możliwość płatności przelewem elektronicznym, sms'em, kartą kredytową.
r e k l a m a
Komentarze do przepisu:
To super! Cieszę się bardzo i pozdrawiam :)
Dorota [2015-11-21 23:01:21]
właśnie natrafiłam na ten przepis jest pyszny
kiciam [2015-11-20 14:26:57]
ja dałam o 2 jajka mniej
n [2012-11-10 17:36:42]
Potwierdzam pasta pycha,tylko musi być schłodzona wtedy dopiero nabiera smaku..
Mirek [2012-02-29 18:23:10]
Dodaj komentarz:
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2016. Wszystkie prawa zastrzeżone.