Sałatka meksykańska

Dodane przez w dniu
17 odsłon dziennie
1 opinia | Wyraź opinię
3.447368421 stars based on 38 reviews Sałatki

Składniki:

2 puszki czerwonej fasoli
1 puszka ananasa w syropie
1 puszka kukurydzy konserwowej
9 łyżek majonezu
pieprz

Sposób wykonania:

Żółty ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Czerwoną fasolę osączyć z zalewy. Ananasa pokroić w kostkę. Por (białą część) pokroić w plasterki, sparzyć i ostudzić. Kukurydzę osączyć z zalewy.

Do miski przełożyć żółty ser, czerwoną fasolę, ananasa, por i kukurydzę. Dodać majonez, sól i pieprz. Dokładnie wymieszać i włożyć do lodówki.

Smacznego.

r e k l a m a
Komentarze do przepisu:
Np. gouda lub morski.
Dorota [2011-10-13 22:54:24]
Dodaj komentarz:
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2016. Wszystkie prawa zastrzeżone.