naglowek smaczny.pl przepisy kulinarne
Autor: Dorota
Dodano: 06.11.2009
Odsłon dziennie: 10

Zdjęcia Komentarze

Składniki:

½ kapusty włoskiej
sól
1 cebula
sok z cytryny
1 pomidor
2 łyżki oliwy z oliwek
bazylia

Sposób wykonania:

Kapustę włoską umyć, osuszyć i poszatkować. Posolić, wymieszać i zostawić na około 30 minut. Cebulę pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny i dodać do kapusty. Pomidora sparzyć i obrać ze skórki. Pokroić w kostkę i wraz z sokiem dodać do kapusty. Następnie dodać oliwę z oliwek i bazylię. Wszystko dokładnie wymieszać.

Podawać z ziemniaczkami i ulubionym mięskiem.

Smacznego.

Chcesz otrzymywać smaczne przepisy prosto na maila? Nie zwlekaj i zapisz się:
Smaczne listy są darmowe a Twój adres zostanie użyty TYLKO do wysyłania smacznych przepisów.
Codziennie nowe przepisy na Facebooku:
Zobacz także podobne przepisy:
Sprawdź extra przepisy na extra.smaczny.pl:
Do poczytania:
Sprawdź także inne przepisy:
Komentarze do przepisu:
Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Twój komentarz może być pierwszy.
Skomentuj

Autor:
Wyszukaj na forum | Wyszukaj wg słów kluczowych | Lista przepisów | Polityka cookies | Regulamin | Reklama w serwisie | Kontakt
Dimpart 2003 - 2015
Grafika wykonana przez: artseven.pl