Skocz do zawartości

StokrotkaBlog

  • wpisów
    29
  • komentarze
    4
  • wyświetleń
    176191

Marynata Do Mięs

Stokrotka

1207 wyświetleń

1/2 łyżeczki gorczycy białej

1/2 łyżeczki kozieradki

1/2 łyżeczki majeranku

4 owoce jałowca rozkruszone

1/2 łyżeczki rozmarynu

1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę

1 łyżka posiekanej cebuli

sól

olej

Wszystkie składniki wymieszać i powstałą marynatą natrzeć mięso. Wstawić do lodówki na 3 godziny. Mięso tak przygotowane można umiec w piekarniku, na patelni lub na grillu.



0 komentarzy


Rekomendowane komentarze

Brak komentarzy do wyświetlenia

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.