Skocz do zawartości

StokrotkaBlog

  • wpisów
    29
  • komentarze
    4
  • wyświetleń
    176191

Zupa Fasolowa

Stokrotka

2838 wyświetleń

Składniki:

Puszka fasoli

2 łyżki mąki

1/2 kg mięsa mielonego

2 duże marchewki

duża pietruszka

słodka mielona papryka

cebula

słoiczek koncentratu

majeranek

olej

sól, pieprz

Mięso doprawiamy i smażymy.

W garnku zagotowujemy osoloną wodę i wkładamy do niej pokrojone warzywa. Gotujemy 10 minut. Po tym czasie dodajemy mięso. Doprawiamy. Gotujemy 20 minut.

Cebulę drobno siekamy, szklimy na oleju. Dodajemy koncentrat i jeszcze chwile gotujemy. Dodajemy do zupy. Gotujemy 10 minut.



0 komentarzy


Rekomendowane komentarze

Brak komentarzy do wyświetlenia

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.