tr000tyl Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum. Jak w temacie - pytanie brzmi: jakie patelnie polecacie? Które są najmniej szkodliwe? Słyszałem że patelnie ceramiczne są bardzo dobre. Jeśli tak to jakiej firmy? A jak wygląda sprawa z okrągłymi blachami do pizzy? Ostatnio kupiłem taką blachę w Makro - chyba jest stalowa. Co mnie w niej wnerwia to to, że po zostawieniu na noc pizzy na blasze rano pojawiły się odbarwienia i odeszła powłoka w miejscach najbardziej mokrych/wilgotnych. Pewnie nie mogę jej już używać? Chyba że z papierem do pieczenia. pozdrawiam serdecznie Edytowane 17 Grudnia 2012 przez tr000tyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ja do pizzy używam zwykłej blachy z piekarnika,tej która jest na wyposazeniu kuchenki. A patelnia,która mi najbardziej odpowiada (nie wiem,czy jest najlepsza,ale mi się na niej najlepiej smaży) jest mniej więcej taka..... Oops,nie potrafię wstawic zdjecia :-( Chodzi mi o patelnię z "plastrem miodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minky322 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ostatnio gdzieś widzieliśmy takie urządzenie do pizzy z małymi blaszkami, kilka ich tam było. Niestety nie pamietam firmy. ;/ Wie ktoś co to takiego i jak się sprawuje w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.