Kaszel Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam, tak sie sklada, ze musze ugotowac sobie cos do jedzenia, a jedyne co mam dostepne to makaron, kotlety z kurczaka (pseudoschabowe), puszka kukurydzy, puszka czerwonej fasoli, ser i troche roznych przypraw. Problem zaczyna sie w momencie gdy sie okazuje, ze nie moge nic dokupic ani smietany, gotowego sosu, warzyw itp. Da rade cos z tego zrobic? Moze jakis sos do makaronu ale nie wiem czy z samej wody i tego co napisalem da rade (brak doswiadczenia), i tu pytanie do was: macie jakies pomysly? Zapomnialem dodac, ze dostepne naczynia to garnek i patelnia, nie mam nic zaroodpornwgo w czym moglym zrobic jakas zapiekanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armenika Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 No to bogato :D A przecieru pomidorowego u Ciebie nie uświadczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiaskowaAgata Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mimo wszystko też jestem nowicjuszką. Zrobiłam baklavę i wierzch wyszedł twardy jak kamień, to samo w lasagni. Wszystko smaczne ale wierzch twardy jak łyko. Co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysi_co Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o lasagne, to można obficie polać beszamelem plus serem :) I ja też podgotowywuję makaron, wtedy nie trzeba aż tak dłużo trzymać lasagne w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.