Dorota Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mniam, zjadłoby się kawałeczek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 ja robiłam podobnie tylko samo drobiowe:3 nogi obrałam,do tego przyprawy i nawet nie marynowałam tylko od razu do szynkowaru,zapach nie do opisania w całym domu no a o smaku nie wspomnę,tylko ciut mało słone no ale lepiej nie dosolić niż przesolić.Mam pytanie-od spodu ...woreczek mi chyba się rozpuścił bo została tylko górna część...wy też tak macie?a może coś robię żle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mnie też woreczek na dole się rozszedł > może za mocno upychałam ?? Następnym razem zrobię z zapasam na dole :P Teraz gotowałam bez woreczka z termometrem bo nie wiedziałam jak długo gotować tą mieszankę > 2 h wystarczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 nie wierzę,że przez 5 lat nikt tu nic nie skrobnął ?a ja czekam właśnie na drugi szynkowar,inny,taki obciążany sprężynami bo wędlinę robię conajmniej raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.