kuchasz Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Poszukuje porad dotyczących gotowania dla 160 osób w średniej wiekowej 18lat w środku lasu. Do dyspozycji mam tylko taborety gazowe garnki i patelnie o prądzie i lodówce zapomnieć. Mięso oraz pieczywo będzie codziennie dowożone. Macie jakieś sposoby na przechowywanie jakiś produktów suchych oraz jajek żeby się nie zaparzyły przy +30 stopniach. Czy ktoś może mi podać takie podstawowe ilości jedzenia dla 160 osób ile: chleba, zupy, kg ziemniaków, piersi z kurczaka czy schabu na obiad, ryżu, makaronu/ziemniaków do zupy. Może ktoś ma jakiś pomysł jak w takich warunkach upiec coś słodkiego np. biszkopta. :smile: oczywiście brak miksera jedynie trzepaczka została. PS. To jest tylko śniadanie obiad kolacja. Edytowane 5 Lipca 2013 przez kuchasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.