witek73 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Witam, Polecam, dla wszystkich smakoszy ryb: Edytowane 2 Września 2013 przez witek73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sendej Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Myślisz że można by zamiast szynki parmeńskiej użyć boczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja myślę, że można zrobić taką zamianę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armenika Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wreszcie coś, co nie jest rybą po grecku albo standardową panierką:P Może moja familia przekona się wreszcie do rybek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawinski90 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Moja familia nie lubi ryb. Ja za to uwielbiam. Moze zrobie taką rybkę i się w końcu przekonaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steffcio90 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jak dobrze zrobisz to nie ma możliwości żeby nie polubili :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alaGosia Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 mniam!! uwielbiam łososia, pod taką postacią go jeszcze nie jadłam, ale prezentuje się wspaniale. No i co najważniejsze ryby mają wiele zdrowych kwasów omega 3, a łosoś znajduje się w czołówce ryb z największą ich zawartością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fifek Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Ja też uwielbiam łososia i zgadzam się co do Omega3. Narazie jadam łososia wędzonego, bo nie mam pomysłów na innego. **** Edytowane 28 Lutego 2014 przez Marcin Link usunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoon Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Kurcze uwielbiam ryby i nie wiem czemu tak rzadko je jemy :( Tego już oczami jem :) także dzięki za przepis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalka27 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 To jest super przepis. Kiedyś robiłam rybkę w podobny sposób ale z boczkiem, coś dla fanów mięsa jak i ryb w jednym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysi_co Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 O kurczę, nie pomyślałam jeszcze o takim sposobie i na pewno go wypróbuję przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoon Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A macie jakiś smaczny przepis na pstrąga? Można je bardzo tanio kupić, a pstrągi uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.