Skocz do zawartości

Szpinak Z Jajkiem I Bułką Tartą :)


madalina

Rekomendowane odpowiedzi

Podejrzałam przepis na szpinak sprzed trzech lat. Fajny. My robimy to tak:

Spinacz mrożony lub swieży ugotowany (bez soli, ziemniaki też tak gotuję bo inaczej wypłukuje się potas wymagany przez mięśnie), odsączony podsmażamy na oleju, solimy  :smile:, wbijamy jajka (ile kto woli) i dodajemy wczesniej zasmażoną na maśle bulkę tartą. Pyhotka. Ale tak pytając na marginesie, czy ktoś wie jak zastąpić jajka w pieczeniu ciasta ? Podobno mąka sojowa i ewentualnie zmielony sezam. Hętnie poznam nowe sposoby. Miłego smakowania, Madelina

Edytowane przez madalina
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.